PVP Sunucum için Önerileriniz

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
1vs1 arenalarının ChestCommands ile yapılması, skyarena adı altında oyun üretilmesi, makro koruması vs.[DOUBLEPOST=1440021748,1440021663][/DOUBLEPOST]
Hiçbir artısı yok. Birkaç market eklenmiş o kadar. 2vs2 olayı güzel sadece.
Makro koruması bir özellik değil ve zaten NCP engelliyor diye biliyorum,
Çubukla ittirme dediğin şey önceden çok kez yapıldı, hatta eklentisi de var sanırım,
ChestCommands da bir artı değil, istersen artı olarak say.
Kötü olarak söyleyeyim;
Bursh'un kullanımının wallsdan daha da kötü olması,
Resimdeki haritanın PvP'de hiçbir şeyi değiştirmeyecek olması ve buildlerin tamamının we ile yapılması,
Türkçe'yi kullanmaya dair hiçbir fikrinizin olmaması.
Sunucuya girsem daha da sayabilirim de uğraşmaya değmez.

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Türkçe'yi kullanmaya dair hiçbir fikrinizin olmaması. Konusunu anlamadım?[DOUBLEPOST=1440022297,1440022257][/DOUBLEPOST]
Başlıyorum 2vs2,kişisel envanter düzeni,puan sistemi ve market,tüm araç gereçler cobweb'ten tnt'ye ,rastgele doğma,izleyici modu,2 katlı cobweb,rapor sistemi gerisi allaha kerim
Senin sunucunmuş :) Kolay gelsin sana

MrHappy

En iyi cevaplar
0
12-13 yaşında abiler tarafından AsdPVP olarak açılan sunuculardan farklı değil mi bi bak? O sunucuları 40 kişi çektiren etken nedir?

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kendi halinde güzel bir sunucu olabilir diğer büyük serverlerle yarışabileceğini sanmıyorum genede hoş :)

MrHappy

En iyi cevaplar
0
Kendi halinde güzel bir sunucu olabilir diğer büyük serverlerle yarışabileceğini sanmıyorum genede hoş :)
Tabii kide büyük serverler ile kapıştıramam kendimi, ama Türkiye'nin en iyi PVP sunucusu olduğu ortada. Piyasada böylesini göremedim maalesef.

Son düzenleme: