on place of sponge:
send "&3&lBir LuckyBlock Yerleştirdin."
wait 1 seconds
send "&7&lKutu Açılıyor."
wait 3 seconds
chance of 2%:
execute console command "/eco give %player% 150000"
send "&a[&8LuckyBlock&a] &c150.000 kazandin."
broadast "&a[&8LuckyBlock&a] &9&l%player% &c&l150.500 Kazandi!"
chance of 70%:
execute console command "/give %player% 3 1"
send "&a[&8LuckyBlock&a] &cŞansına küs taş çıktı."
chance of 15:
execute console command "/give %player% diamond 1"
send "&a[&8LuckyBlock&a] &cHadi yine şanslısın elmas kazandin"
Keşke link koysaydın da insanlar faydalansaydı.Tamam gençler spigotmc den buldum gerek kalmadı KONU KİLİT
Virüs total yok pis atminZamanında bir arkadaş yemek kutusu istemişti bende yapmıştım. Tekrar düzenledim. Bu skript skQuery gerektirmektedir.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yemek kutusu derken , sandığı açıyorsun şansa bir yemek mi çıkıyorZamanında bir arkadaş yemek kutusu istemişti bende yapmıştım. Tekrar düzenledim. Bu skript skQuery gerektirmektedir.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Evet öyle bi istek olmuştu rastgele yemek veren kutu diye. Ancak ilk bölümde listeye eklenen eşyaları değiştirip istediğiniz eşyaları yerleştirebilirsiniz. Ben yemek istendiği için yemekleri koymuştum.Yemek kutusu derken , sandığı açıyorsun şansa bir yemek mi çıkıyor![]()
Teşekkür ederim , deneyeceğimEvet öyle bi istek olmuştu rastgele yemek veren kutu diye. Ancak ilk bölümde listeye eklenen eşyaları değiştirip istediğiniz eşyaları yerleştirebilirsiniz. Ben yemek istendiği için yemekleri koymuştum.