Çakma Lobi (Giriş yapma alanı)

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Bir şey anlayamadım ben maalesef sadece ilk resimden bir şeyler anlaşılır gibi o da güzel duruyor

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Howal Bunu RoninBT Yapmamışdı Ya ? Sizi Çalıntıcılar...
Şaka Maka Bir Yana Cidden Süper Olmuş :) İlk Gördüğümde Ağızım Açık Kaldı Görmeliydiniz Halimi :D
Beğeni Beklerken Beğeni Alamamak ve Hayal Kırıklığı* :D
:(

Son düzenleme:

Swatchs

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba, sunucunuz emek server ise internetten indirmeniz pek doğru olmaz bence kendiniz yapsanız insanların daha bir hoşuna gider çünkü emek olduğu anlaşılır bu ise sizin uğraşmadığınızı üşenip internetten bulduğunuzun bir kanıtıdır. İyi forumlar.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba, sunucunuz emek server ise internetten indirmeniz pek doğru olmaz bence kendiniz yapsanız insanların daha bir hoşuna gider çünkü emek olduğu anlaşılır bu ise sizin uğraşmadığınızı üşenip internetten bulduğunuzun bir kanıtıdır. İyi forumlar.

Bunu sunucumuz için değil kendimiz yaptık.Sonuçta Fergus BT yazıyor farkındaysan.

Swatchs

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
What? Zaten kendileri yapmışlar :(
bu harita internetten indirilmiş bir harita türk serverlerde çakmalobi her zaman internetten indirilmiş çok cafcaflı bir şey olur bu çakma lobi yerini kendileri yapmamıştır[DOUBLEPOST=1440067538,1440067468][/DOUBLEPOST]
Bunu sunucumuz için değil kendimiz yaptık.Sonuçta Fergus BT yazıyor farkındaysan.
Ellerinize sağlık güzel olmuş bu tür çakma lobiler genelde internetten indirme olduğu için ben de internetten indirilmiş bir çakma lobi olarak anladım serverinize builder lazımsa gelebilirim