Çakma Lobi (Giriş yapma alanı)

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
bu harita internetten indirilmiş bir harita türk serverlerde çakmalobi her zaman internetten indirilmiş çok cafcaflı bir şey olur bu çakma lobi yerini kendileri yapmamıştır

İnternetten mi indirilmiş?İstersen sunucuya gel bak yapım aşamasında neler olup bitmiş gör bakalım.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dağları baştan savma yapmışsınız, köprü üstündeki kolonları başka birşeye çevirebilirsiniz kule,olimpiyat meşalesi,kapı v.b tema güzel işleyişte sorun yaşamazsınız. Bunlar dışında iyi.

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gayet güzel ilk projeniz için ama 4. resimdeki 2 kule pek uymamış garip duruyor onun dışında gayet güzel :)

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Dağları baştan savma yapmışsınız, köprü üstündeki kolonları başka birşeye çevirebilirsiniz kule,olimpiyat meşalesi,kapı v.b tema güzel işleyişte sorun yaşamazsınız. Bunlar dışında iyi.

Teşekkürler.Zaten diğer yapılarda WM kullanmayı düşünüyorum.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
bu harita internetten indirilmiş bir harita türk serverlerde çakmalobi her zaman internetten indirilmiş çok cafcaflı bir şey olur bu çakma lobi yerini kendileri yapmamıştır[DOUBLEPOST=1440067538,1440067468][/DOUBLEPOST]
Ellerinize sağlık güzel olmuş bu tür çakma lobiler genelde internetten indirme olduğu için ben de internetten indirilmiş bir çakma lobi olarak anladım serverinize builder lazımsa gelebilirim

İftiran güzelmiş pazardan mı

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İftiran güzelmiş pazardan mı
Bende genelde kardeşime ''Yalan Güzelmiş Hangi Marka yada Hangi Mağazadan Aldın ?'' Diyorum :D[DOUBLEPOST=1440084778,1440084727][/DOUBLEPOST]
:D Adamlar zaten usta builder seni napsın
İnceyi Anlayamadı*
İnceyi Anlamaya Çalışıyor*
Hala İnceyi Anlayamadım*
:([DOUBLEPOST=1440085115][/DOUBLEPOST]
Çakma lobi olamaz bu :(
Eleştirmen burda yapının berbat olduğunu ve çakma lobi olarak bile kullanılamayacağını ima etmiştir.(Troll :D)

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0
Bende genelde kardeşime ''Yalan Güzelmiş Hangi Marka yada Hangi Mağazadan Aldın ?'' Diyorum :D[DOUBLEPOST=1440084778,1440084727][/DOUBLEPOST]
İnceyi Anlayamadı*
İnceyi Anlamaya Çalışıyor*
Hala İnceyi Anlayamadım*
:([DOUBLEPOST=1440085115][/DOUBLEPOST]
Eleştirmen burda yapının berbat olduğunu ve çakma lobi olarak bile kullanılamayacağını ima etmiştir.(Troll :D)
Dediginden bir şey bile anladaıysam ne olayım