Çıkabilir değil, ÇIKACAK. En iyi ihtimal eve gözün morarmış bir şekilde dönmen. Türk bu ne bekli10
Güvenlik önlemleri kaç kere sölemem gerek ?
Çıkabilir değil, ÇIKACAK. En iyi ihtimal eve gözün morarmış bir şekilde dönmen. Türk bu ne bekli10
KurtarmazGüvenlik önlemleri kaç kere sölemem gerek ?
Ozaman yapacak tek bir şey kaldı gizli silah sodaları sallayıp münasip bir yerime sokacam sonra bir ip ile açacaım speed hackKurtarmaz
Kirito ile yapacam öbür yaz kışın taksim de naruto olup bende bir gün hokage olucam diyecemBaşka anime karakterleriyle de aynı şeyi yapacak mısın?
Kaşim yalamayı severmisin ozaman SAO 24.Bölümü izle 1. sezon abazalığım geçti mi yoksa o bölümü zevk için açtım midem kaldırmadı kapattım benim yerime izle.Başka anime karakterleriyle de aynı şeyi yapacak mısın?
Ne?Kaşim yalamayı severmisin ozaman SAO 24.Bölümü izle 1. sezon abazalığım geçti mi yoksa o bölümü zevk için açtım midem kaldırmadı kapattım benim yerime izle.
Kurtarmaz
O sırada İnşallah karşıma çıkarsın da sana bir güzel RKO (Rayandu's knock out) çekerim.
Ah... canım o bana RKO çekecem diye birde kendini sakatlar.[DOUBLEPOST=1440090094,1440089965][/DOUBLEPOST]MLG=PatatoMan Rayandu=m8 !Şunumu diyon ?
Yeni bir cosplayerimiz olacak desene medyayı da gönderelim senin orayaşu cosplay ve parkur işine baya sarıcam