Cazza144
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Selamlaaaarr
Map yaptım öylesine sıkıldım Uğraşırsam animasyon vidyosu falan yaparım .Umarım beğenirsiniz
Ne kadar sürdü ?
Vallah sunucuda yaptım sürekli milletin peşinde koşmaktan 1 gün içinde anca tamamlayabildim ama 3 saat falan sürdü diyebiliriz.
Hemen bir uyarı map daha tamamlanmadı . Baya büyütme planım var . Ama benim başlarkenki kafamdaki şey buydu.
Yapanlar :
Cazza144
(krdş ne bekli10
)
Yapı ne stilinde ?
Ben de bilmiyorum kafama göre
Resimler
özeleştiri kısmı:
evet evler tekrar ediyor copypaste hemen render atmak istediğim için copypaste yaptım kb
eğer büyütürsek projeyi evlerin hepsi farklı olacak farklı adalar olacak falan filan işte daha güzel olur
#ErenBeyazkürt e yardımlarından dolayı teşeka yı borç bilirim
Map yaptım öylesine sıkıldım Uğraşırsam animasyon vidyosu falan yaparım .Umarım beğenirsiniz
Ne kadar sürdü ?
Vallah sunucuda yaptım sürekli milletin peşinde koşmaktan 1 gün içinde anca tamamlayabildim ama 3 saat falan sürdü diyebiliriz.
Hemen bir uyarı map daha tamamlanmadı . Baya büyütme planım var . Ama benim başlarkenki kafamdaki şey buydu.
Yapanlar :
Cazza144
(krdş ne bekli10
Yapı ne stilinde ?
Ben de bilmiyorum kafama göre
Resimler
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
özeleştiri kısmı:
evet evler tekrar ediyor copypaste hemen render atmak istediğim için copypaste yaptım kb
eğer büyütürsek projeyi evlerin hepsi farklı olacak farklı adalar olacak falan filan işte daha güzel olur
#ErenBeyazkürt e yardımlarından dolayı teşeka yı borç bilirim
Son düzenleme: