Whoa o.o - Merhabalar!

SenchorKnight

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Selamlar forum ahalisi!
Ben SenchorKnight. Adım Berkay. Yaşım, başım okul durumum gibi konulara değinmeyi pek sevmiyorum. Bu yüzden onları bu konumda es geçeceğim.
Öncelikle Minecraft forumu olduğu için biraz Minecraft geçmişimden bahsedeyim. 1.4.7'nin yeni çıktığı zamanlardan beri izliyorum. 1.5.2 yeni çıktığı zamanlardan beri de oynuyorum. Onun dışında oyunum orjinal değil. Çünkü bir oyun için 60 lira veya üstünü gözden düşürmek (bence) çok zor bir durum. Ben hayatımda en fazla 25 lira oyuna yatırdım ve oda çok zor. Yani ailem bu konuda hassas olduğu için o olayı da gizlice halletmiştim. Ama yakında almayı planlıyorum. Ve acemi olarak da kendi çapımda mimarlık yapıyorum.

Evet biraz sanal alemimden bahsedeyim. Çok çok acemi bir şekilde tasarımcılık yapıyorum. Resimde gördüğünüz gibi. birçok hatası var. Ama daha sonra kendime ait logomu değiştireceğim için şimdilik kalsın orada. Onun dışında CS:GO oynuyorum. Çok süper değilim. En aşağıda iletişim bilgilerimi vereceğim. steam adresimden beni ekleyebilirsiniz. Beraber oyun oynayabiliriz. Konu gereğinden fazla uzadı zaten. Artık bende burada bitireyim herkese merhabalar!
steam: SenchorKnight

*dipnot: hoşgeldin mesajlarınızı cevaplamaya üşenirsem beğenirim. siz anlarsınız oradan.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Yaşını Öğrensek İyiydi :p