BrosherTomb41
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Sizce Videolarım Kalitelimi ?
3. Video Herobrine Chamber Yarın Açıcam. İntroyuda Bunu Yapcam.3. video gizli, intro çok hoşuma gitmedi. Ama animasyon olan gayet güzel (Fakat o videonunda ismi yanlış, "BeatBox" olacaktı sanırım.)
Elimden Geldiğince Yapmaya Çalışıyorumvideoları izlemedim ama kaliteli olması için yapman gerekenler:
Kendine özgün bi kanal adı kullan
Kendine özgün davran taklit etme
feyskem koyabiliyorsan koy
videoyu baştan sona izle arada bazı yerlere efekt falan koy abartmadan
Yapma onu. O videonun başındaki gibi bir şey yap.3. Video Herobrine Chamber Yarın Açıcam. İntroyuda Bunu Yapcam.[DOUBLEPOST=1440087685,1440087498][/DOUBLEPOST]
Elimden Geldiğince Yapmaya ÇalışıyorumSunucumda Sattığım Viplerden Geliri Daha Çok Kanal İçin Kullanmaya Çalışıyorum. Ama Efektden Kastettiğin Şeyi Hala Anlamadım
Ne bileyim araya samanyolu müziği yap mlg efekti koy pixek gözlük getir falan video sıkıcı gidiyorsa bile eğlendirir izleyeni3. Video Herobrine Chamber Yarın Açıcam. İntroyuda Bunu Yapcam.[DOUBLEPOST=1440087685,1440087498][/DOUBLEPOST]
Elimden Geldiğince Yapmaya ÇalışıyorumSunucumda Sattığım Viplerden Geliri Daha Çok Kanal İçin Kullanmaya Çalışıyorum. Ama Efektden Kastettiğin Şeyi Hala Anlamadım
Peki Dediğini YapıcamNe bileyim araya samanyolu müziği yap mlg efekti koy pixek gözlük getir falan video sıkıcı gidiyorsa bile eğlendirir izleyeni
1. video güzeldi bir kaç tane animasyon hatası vardı ama
8/10