Mega Ölmedii!!1!bir1!

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlıktan da anlayacağınız gibi... ÖLMEDİM!! Sanki yıllar geçmiş gibi hissettim şu konu oluşturma şeyini görünce. Özlemişim yha :( Nostalji yapıp konuya atılan mesajlarla ağlaşabilirdik ama gerek yok. Bir kaç şeyden bahsedeyim. Mesela artık plugin yazmıyorum! ÖZGÜRÜÜM!! Şey... Plugin derken "Minecraft" pluginlerini kastediyordum. CS:GO için plugin yapıyorum. Hadi ama. Gerçekten bu kodlama işlerini bırakacağımı düşünmediniz dimi :( 2016 olmadan dönmemin sebebi ise tatillerin bitme noktasına gelmesi. Tabii ki 2016 derken okulların açılmasını kastetmiştim. Bu gidişin sebebi de tatil olmasıydı. Bunu foruma bağlı kalmadan, "kim ne konu açtı ki ya" diye düşünmeden geçirmek istedim. Mutluyum da. Forumdaki durumum için pek de öyle hissetmiyorum tabii ki. Resmen ileri doğru 1 adım atıp 2 adım geri attım. Şimdi tekrar 1 değil 2 adım atmam gerekiyor diye örnekleyebiliriz bu durumu. Burası bir minecraft forumu ve bu forumda minecraft ağırlıklıdır. Bu yüzden forum içinde tanınmanın veya diğer insanların içinde yer kazanmanın daha kolay olması için minecraft ile ilgili şeyler yapmak gerekiyor. Ancak ihtiyaç olan bir şey. Mesela forumda zaten 50 tane plugin yapımcısı var. Ancak sadece 5 tane plugin yapımcısı bile foruma yetiyor. Bir kişi daha bunların arasına girdiği zaman o kişinin tanınması zorlaşıyor. Benim de yerim bu arada bir yerdeydi. Forumda çoğu plugin yapımcısının işleri olduğundan ve ilgilenemediğinden diğer kişilerin sorunlarına çözüm çıkmıyordu. Ama ben bu yeri bırakıp gittiğimden bir daha toplamak zor olacak ki zaten bu işle daha fazla da uğraşmıyorum. Yani tekrar yazmaya başlamazsam tekrar bunu kazanmam çok zor olacak. Bunu size sormak istiyorum. Kim gerçekten dikkate alacak bilmiyorum ama sormak istiyorum. Plugin yazmaya geri dönmeli miyim?

Bu konunun ciddiliğinin farkındayım. Bir şeyler anlatırken ciddiyeti biraz abartabiliyorum :(

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mega :) bir zamanlar bir projeme yardım edecektin . :) Gittin ama işinde ne kadar usta oldugunu biliyorum. :D :) İşinde iyisin devam et... Ne denilirse denilsin geri adım atma çünükü sen geri adım atarsan sayıları 6 dan 5 e düşer :) herkes bir rekabet ortamında.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında ben hala "ölmeyen mega zanaat" içindeki iğrenç espriden ölen biri var mı diye düşünüyorum :(

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mega :) bir zamanlar bir projeme yardım edecektin . :) Gittin ama işinde ne kadar usta oldugunu biliyorum. :D :) İşinde iyisin devam et... Ne denilirse denilsin geri adım atma çünükü sen geri adım atarsan sayıları 6 dan 5 e düşer :) herkes bir rekabet ortamında.
Doğru ya... Çok üzgünüm. Bazı kişilere yardım sözüm vardı ama gittiğim için yardım edemedim. Sonunda konuma tanıdıklardan biri geldi :D[DOUBLEPOST=1440157280,1440157245][/DOUBLEPOST]
Can çekişiyorum... Huzurla teslim edemedim ruhumu hala.
H.G. Bu arada.
Hoşbulduk :)
Geçmiş olsun bu arada :(