faketaxidriver
Undead
- En iyi cevaplar
- 0
canım sıkıldıda biraz video falan çekicem yok mu kaliteli bi program araştırdım ama ya sesim bozuk çıkıyor yada görüntü
frapsin cracklisi var ben mesela ou kullanıyorum hemde son sürüm kendid sesimi falan kayediyo süperBiraz bütçe ayırabilirim diyorsan, Fraps almanı öneririm.
ciddimisinfrapsin cracklisi var ben mesela ou kullanıyorum hemde son sürüm kendid sesimi falan kayediyo süper![]()
camtasia var ama fiyatı biraz tuzlucanım sıkıldıda biraz video falan çekicem yok mu kaliteli bi program araştırdım ama ya sesim bozuk çıkıyor yada görüntü
hypercam var full hd çekebiliosun ekranın boyutunu nereleri çekebilecehini ayarlaybiliosun linki:canım sıkıldıda biraz video falan çekicem yok mu kaliteli bi program araştırdım ama ya sesim bozuk çıkıyor yada görüntü
hpercam berbat görüntü kalitesi çok düşük oyunu 100 fps oynuosan o sana 10 fps oynamış gibi video çeker görüntü sürekli değişirhypercam var full hd çekebiliosun ekranın boyutunu nereleri çekebilecehini ayarlaybiliosun linki:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
hpercam berbat görüntü kalitesi çok düşük oyunu 100 fps oynuosan o sana 10 fps oynamış gibi video çeker görüntü sürekli değişir
sanmıyorum sen çek öyle konuş
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.benim çektihim bi video 1080p 3D çekti ayrietten
video hızlandırmakla videonun kalitesimi yükselir. git ve biraz süt iççok zekisin sen videoyu 2x ile hızlandırmışsın ama yinede dikkatli bakınca fps fark ediliyor
video hızlandırmakla videonun kalitesimi yükselir. git ve biraz süt içzaten 2x ile hızlandırmassa 2 saat onumu bekliyicem
benim pc senin pcyi 2 ye katlar içinden ıphone 5 çıkartır benim pcde 4 monütör var lan ne diyon sen 7.000 GHz işlemcim yazamom ama ınsdinia ekran kartım avr benim full hd led ekran konuşma ok 5.000 tl lik pcm var ne diyon sen bebesüper zeka hızlandırınca kalite düşmez ve senin pc yavaşsa ben napim bende bile en fazla 5 dk lik videoda 3 dk sürüo hızlandırmak
ne küfür edion şimdi?benim pc senin pcyi 2 ye katlar içinden ıphone 5 çıkartır benim pcde 4 monütör var lan ne diyon sen 7.000 GHz işlemcim yazamom ama ınsdinia ekran kartım avr benim full hd led ekran konuşma ok 5.000 tl lik pcm var ne diyon sen bebe