Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar nitradodan server aldım . bungee yaptım ondan sonra authme yükledim minecraftbukkite şimdi üye olmaya calısınca max player felan dedi . yeni adam cagırdım daha onceden hiç servere girmeyen ondada aynı hatayı verdi. Acil yardım pls
Dostum configdeki 1 olanları bir bakk 1 olanların bir tanesinde illaki registerle üyelikle ilgili bir şey vardır. Onu istediğin sayı yap arkadaşları dediği bir ip adresinden kaç kişi üye olabilir onla alakası yok.. Şu anda sürümünü bilmeiğimdfen böyle söylemek zorundayım..
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.