L
LifeTaker
Ziyaretçi
Bu işlerden anlamasam da, sadeliği severim hoş duruyor sadece ilk resimde arka plandaki rengi beğenmedim daha gri tonlaması tarzı renkler kullanırsan daha iyi durur :b
alınma ama anlamadığın belliBu işlerden anlamasam da, sadeliği severim hoş duruyor sadece ilk resimde arka plandaki rengi beğenmedim daha gri tonlaması tarzı renkler kullanırsan daha iyi durur :b
Yok kardeşim niye alınayımalınma ama anlamadığın bellio arka plan ve profil resimleri mat deneme resimleri admin panel yerinden ayarlanabiliyor zaten
![]()
zaten bu konu deneme konusu iyi bir kitle toplarsam düzgün bir konu açcamYok kardeşim niye alınayımResimleri çekerken ayarlayıp koysaydın keşke o zaman .D
güzel yorumun için teşekkür ederimHarika olmuş. Kullanmak isterim yayımlanınca. Hll spr dvm.
biliyorum da onu yapmak zor benim daha bilgim profesyonelce değil ne kadar blog scripti yazsam da bunlar zorYani şunun gibi:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
içinde birçok template bulunduran ve bu template'leri site üzerinden düzenlemene yardımcı olan bir site.
zaten bu konu deneme konusu iyi bir kitle toplarsam düzgün bir konu açcam
güzel yorumun için teşekkür ederim
->
->
[DOUBLEPOST=1440262186,1440258865][/DOUBLEPOST]
biliyorum da onu yapmak zor benim daha bilgim profesyonelce değil ne kadar blog scripti yazsam da bunlar zor
zaten bi aralar bedava site açmak için bi proje geliştiriyordum sonra patlak çıktı olmadıBlog tarzı da olur. O dandirik blogspout u, Wordpress'i kullanacağıma seninkini kullanırım![]()
Gzl olmş layk
Hocam sendeki cevher güzel kullanmayıda biliyorsun bari bizde destekleyelimde tam olsun![]()
inşallah diyelimGerçekten fevkaladenin fevki olmuş eminim ki yakında beklediğin desteği alacaksın.
Ekleyin mi tag liste bu arada limon hesabına ne olduPen limonperk güzel olmuş projen fazla aydınlatamadım ama![]()
Çiki çiki ban ban ban yemedim de mute yedim sonra PatatoMan'e geçtim ondada mute yidim bunda yimim inşallah.Ekleyin mi tag liste bu arada limon hesabına ne oldu
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
İnşallah [emoji481][emoji481][emoji355]️[emoji336]Çiki çiki ban ban ban yemedim de mute yedim sonra PatatoMan'e geçtim ondada mute yidim bunda yimim inşallah.