[CAPS] Kurt Kavramı.

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam millet akşam akşam canım sıkıldı öylesine caps yaptım. Biliyorum komik değil ama gerçekleri paylaşmış olayım :)

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne kadar saçma oyun varsa hepsi de en çok oynananlar oluyor Türkiye'de.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
CS:GO da Uluslararası Köln Turnuvaları var. Yemin ediyorum Türk aramadım orda.
Yani? Ben sadece saçma oyunların küçükler yüzünden Türkiye'de tutulduğunu belirtmek istedim. Türkiye'de çok oynanan oyun kötü demektir demedim.

Eğer yorumunu doğru anladıysam düşüncem bu ama pek anlamadım yorumunu.

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani? Ben sadece saçma oyunların küçükler yüzünden Türkiye'de tutulduğunu belirtmek istedim. Türkiye'de çok oynanan oyun kötü demektir demedim.

Eğer yorumunu doğru anladıysam düşüncem bu ama pek anlamadım yorumunu.
Demek istediğim saçma oyunlara vakit oynamaktan adam gibi adam oyunlara vakit ayırmıyorlar. 25 Yaşında Wolfteam oyuncusu tanıyorum. Adam CSGO oynasa belki iyi beceriye sahip olacak turnuvalara gidecek. Günümüzde LoLde bile küçük çocuk dolu. Ama Türk oyuncular gider Maykraft lapizli sörvırda oynar. Metin2 de 32767 oranlı serverde oynar(bilmiyorsan herkes 32767 oranda birbirine tek atar)

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Kurt kavramını böyle anlayan tek benmiyim peki :(

Daha büyük ve daha vahşi halleri için pm atabilirsiniz ( ͡ ° ͜ʖ ͡ °)
Forum kuralları adına resize edildi*

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de durum şu; Bilmem kaç yüz yıl önce en eski oyun motoru ile çalışan oyunların Türkiye'de bulunan küçük kitle ve teknolojiden haberi olduğunu sanan kitle tarafından oynanmasından ötürü herhangi bir modern oyunun gelişmesinin önü açılamamıştır. Aferdersin ama Metin 2 yi gitsek bilmeyen bir yabancıya göstersen (aaa, Bu ne biçim bi browser (internet) oyunu der). Böyle saçma sapan çıkıpta tutan oyunlar var ya işte. Tek onlar köreltiyor oyun gelişimini. Afedersiniz Faebook a gireyim dedim bi baktım adam CS:GO dan almış bir SS yazmış üstüne (Türkiyenin ilk Türkçe FPS oyunu diye.) Gülmekten ağladımda. Vahim yani

Kurt kavramını böyle anlayan tek benmiyim peki :(

Daha büyük ve daha vahşi halleri için pm atabilirsiniz ( ͡ ° ͜ʖ ͡ °)
Forum kuralları adına resize edildi*

Sapık =( ... Bıktım bu Fury' den ya. Düzgün bişi koy

KübraERG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de durum şu; Bilmem kaç yüz yıl önce en eski oyun motoru ile çalışan oyunların Türkiye'de bulunan küçük kitle ve teknolojiden haberi olduğunu sanan kitle tarafından oynanmasından ötürü herhangi bir modern oyunun gelişmesinin önü açılamamıştır. Aferdersin ama Metin 2 yi gitsek bilmeyen bir yabancıya göstersen (aaa, Bu ne biçim bi browser (internet) oyunu der). Böyle saçma sapan çıkıpta tutan oyunlar var ya işte. Tek onlar köreltiyor oyun gelişimini. Afedersiniz Faebook a gireyim dedim bi baktım adam CS:GO dan almış bir SS yazmış üstüne (Türkiyenin ilk Türkçe FPS oyunu diye.) Gülmekten ağladımda. Vahim yani

çok haklısın.