Türk Serverları Neden Böyle?

nightwalker96

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle herkese merhaba. Ardından hemen konuya geçiyorum.

Türk Factions Serverları neden böyle?
-Yabancı serverlarda bol bol zaman geçirmiş ve ikisini karşılaştırmak için bol bol zamanı olmuş biriyim. Bu insanlar bir factions server kuracaklarsa bu serverın içinde 700 milyar gereksiz warp olmaz. Spawn olur Market ya da Shop olur PvP warpı olur ve başlangıçta yemek ihtiyacı aşırı olmasın diye bir pasif mob bölümü yapabilirler. Spawndan aşağı inen direkt olarak pvp yapmaya başlamış demektor ama neredeyse 1000x1000'lik bir alana kimse bir şey yapamaz.. Factions serverlarının asıl amacı hadi arkadaşlarımla lapiste para kasayım full p4 enchantlarımla ve notch apple'larımla vs atayım değildir.. Factions serverlarında bir Base kurarsın. İçinde sana ait eşyaların olur şunlar bunlar olur. Bunlardan sonra da diğer Baseleri yok etmeye çalışırsın. Haa tabi bu baseler de bizim serverlarımızda olan 'kale' değildir.. Bildiğimiz obsidiandan oluşan bir prizma sadece. Yoksa diğer factionlar rahatlıkla ele geçirir senin elindekileri... Pek anlatamadım ama anlatacaklarım bu kadar ^_^ Belki 3-5 server bir şeyleri fark eder de bu tarz bir işe girişirler :) İyi günler herkese.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Farketmiyorlar işte kardeşim. 2013 yılında oyuna başladım. Bu yıllardır böyle. Gerçekten korsan Minecrafttan kurtulup Factionun alasında (Yabancı Serverde (<3)) oynamak isterdim. Ama küçük kitle hesabıma girip adımı kirletsin diye 20 Euro vermiyorum işte. Zaten oyun gına geldi (hep bu Türkiye Serverleri yüzünden)[Aslında geçen yıl bir arkadaşım bana premium hesabını paylaşıyordu. (3 kişi artık nasıl paylaşacaksak) bir gün hesabın sahibi şifreyi değiştirdi. Sonra kaldım öylece. O sıralar bayağı bir yabancı sunucu tatmıştım. Tadı okuldaki sevdiğim kızın beni öpmesi gibiydi (abarttım çünkü abartınca kendimi daha iyi ifade ediyorum)
[DOUBLEPOST=1440307063,1440306954][/DOUBLEPOST]
700 milyar warplı sunucuda bir kere oynamak isterim. İp atarmısın?
Hayır. Bilgisayarın çöker. Sonra seni burada ancak Tapatalk veya telefondan direk giriş ile görürüz

Son düzenleme:

nightwalker96

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
700 milyar warplı sunucuda bir kere oynamak isterim. İp atarmısın?
700milyarwarplısunucu.olmamış.host? Abartmak bazı dertlerimizi daha rahat karşı tarafa yansıtmamızı sağlar. Bir serverda en fazla kaç tane warp olabilir ki dersin ama karşına 60 tane warp çıkar. Odun hammadde taş lapis redstone orman çöl enchant örs market yemek iksir zırh eşya arena mobarena diye devam eder... O kadar sözümden sonra sadece 700 milyar warp dokunduysa o benim sorunum değil zaten...

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
700milyarwarplısunucu.olmamış.host? Abartmak bazı dertlerimizi daha rahat karşı tarafa yansıtmamızı sağlar. Bir serverda en fazla kaç tane warp olabilir ki dersin ama karşına 60 tane warp çıkar. Odun hammadde taş lapis redstone orman çöl enchant örs market yemek iksir zırh eşya arena mobarena diye devam eder... O kadar sözümden sonra sadece 700 milyar warp dokunduysa o benim sorunum değil zaten...
Farkettim de. Konuşmalarımda abartı kullanınca kendimi daha iyi ifade edebiliyorum. Şu an 1.boyuttan 5. boyuta bu evrenden paralel evrene benden mutlusı yok :)

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sadece o dokunsaydı mesajını neden beğeneyim? Anlayın mübarek...

nightwalker96

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece o dokunsaydı mesajını neden beğeneyim? Anlayın mübarek...
Mesaj beğenmeyi sonradan gören ben derim sadece ^_^ Hemen birbserver sahibi daldı konuya sandım da :( Rage quit tarzı bir olaydan kaçıyorum ben de k.b yanlış anladıysam :) Benim buradaki tek amacım sadece Türk Serverlarını tatmış ve yabancı serverlar hakkında 0 bilgisi olan arkadaşlara belirtmek bunun yanlış ve gereksiz olduğunu.

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Mesaj beğenmeyi sonradan gören ben derim sadece ^_^ Hemen birbserver sahibi daldı konuya sandım da :( Rage quit tarzı bir olaydan kaçıyorum ben de k.b yanlış anladıysam :) Benim buradaki tek amacım sadece Türk Serverlarını tatmış ve yabancı serverlar hakkında 0 bilgisi olan arkadaşlara belirtmek bunun yanlış ve gereksiz olduğunu.
Bizim craftolojiden arkadaşlarımız Aralık ayında açtılar forumda ne konusuna bakan oldu. Ne sunucuya giren... Sadece factiondu saf faction. 1 ay 6/80 onlinede durunca kapanmak zorunda kaldı. Ve bunun gibi bir sürü sunucu... Sonra onlarda lapise döndü 60 larda online aldılar her gün.. Mineliyum saf surivaldi sıkıldılar. Krallıktı zor dediler oda kapandı. Açıyorlar zorla kapatıyorlar. Ben bile yeltendim açmaya. Olmuyor :/

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Bizim craftolojiden arkadaşlarımız Aralık ayında açtılar forumda ne konusuna bakan oldu. Ne sunucuya giren... Sadece factiondu saf faction. 1 ay 6/80 onlinede durunca kapanmak zorunda kaldı. Ve bunun gibi bir sürü sunucu... Sonra onlarda lapise döndü 60 larda online aldılar her gün.. Mineliyum saf surivaldi sıkıldılar. Krallıktı zor dediler oda kapandı. Açıyorlar zorla kapatıyorlar. Ben bile yeltendim açmaya. Olmuyor :/
Birde ben mi denesem ne yapsam ?

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuncular Emek Diye bir şey Bilmiyor Artık Hazıra Konmayı Sevmişler Değiştirilecek Durumda Değil + Minelyum Full Çekiyordu Kapandığını Yeni Öğrendim

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Oyuncular Emek Diye bir şey Bilmiyor Artık Hazıra Konmayı Sevmişler Değiştirilecek Durumda Değil + Minelyum Full Çekiyordu Kapandığını Yeni Öğrendim
Mineliyum full çekiyordu yetkiliydim zaten. Ama sadece AtomTr girdiği için geliyorlardı o girmeyince bıraktılar maalesef :(

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu "lapis" denen illeti Türkiye'de biri çıkardı, diğerleri onu taklit etmeye başladı. Yahu herkes aynı şeyi yapar mı ya. Sunucuların hemen hemen hepsinde tüm eklentiler aynı, her şey aynı bu kadar kopyacılık sahtekarlık olamaz. Hadi onu geçtim, 1 saate full set full eşya olacaksan Faction sunucuya girmenin anlamı ne? Küçükler var onları bir kenara bırakalım onlar anlamıyor, neden büyükler de bu sunuculara girip oynuyor? Çözülmesi çok zor. Bir lapisli sunucu kapanıyor, diğeri açılıyor.

Yabancı sunuculara gidiyorsun, her şey o kadar düzenli, o kadar özenli ki. Hepsinde bir emek var, uğraşılmış noktalar var. Ufak sorunlar da olsa Türk sunucuları kadar itici değil. Kolaya alışan Türk oyuncu kitlesi bir sunucudan diğerine atlıyor. Biri kapanınca skype arkadaşlarıyla yatay geçiş yapıyor.

Türk olup da, işine özenen, çalıntı haritalarla çalışmayan ve kopyacılık sistemine hayır diyen insanlar da var. Böyle sunucuları da gördüm. Onlar bu kitlenin %10-%15'lik gibi bir kısmı maalesef. O yüzde de yavaş yavaş inecek fikrimce, fakat birileri orijinal olmaya devam edecektir sürekli.

Bazıları da oyuncu gelmiyor diye lapis ekliyor. İşte sorun da burada zaten. Anlayacağınız, Faction kategorisi yüzlerce lapisli ve aynı tarz sunucu tarafından öldürüldü. Lütfen lapisli sunucu sahipleri gelip adam akıllı düşünmeden yazmasın. Biraz muhakeme edin içinizde.

nightwalker96

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu "lapis" denen illeti Türkiye'de biri çıkardı, diğerleri onu taklit etmeye başladı. Yahu herkes aynı şeyi yapar mı ya. Sunucuların hemen hemen hepsinde tüm eklentiler aynı, her şey aynı bu kadar kopyacılık sahtekarlık olamaz. Hadi onu geçtim, 1 saate full set full eşya olacaksan Faction sunucuya girmenin anlamı ne? Küçükler var onları bir kenara bırakalım onlar anlamıyor, neden büyükler de bu sunuculara girip oynuyor? Çözülmesi çok zor. Bir lapisli sunucu kapanıyor, diğeri açılıyor.

Yabancı sunuculara gidiyorsun, her şey o kadar düzenli, o kadar özenli ki. Hepsinde bir emek var, uğraşılmış noktalar var. Ufak sorunlar da olsa Türk sunucuları kadar itici değil. Kolaya alışan Türk oyuncu kitlesi bir sunucudan diğerine atlıyor. Biri kapanınca skype arkadaşlarıyla yatay geçiş yapıyor.

Türk olup da, işine özenen, çalıntı haritalarla çalışmayan ve kopyacılık sistemine hayır diyen insanlar da var. Böyle sunucuları da gördüm. Onlar bu kitlenin %10-%15'lik gibi bir kısmı maalesef. O yüzde de yavaş yavaş inecek fikrimce, fakat birileri orijinal olmaya devam edecektir sürekli.

Bazıları da oyuncu gelmiyor diye lapis ekliyor. İşte sorun da burada zaten. Anlayacağınız, Faction kategorisi yüzlerce lapisli ve aynı tarz sunucu tarafından öldürüldü. Lütfen lapisli sunucu sahipleri gelip adam akıllı düşünmeden yazmasın. Biraz muhakeme edin içinizde.
Bu sunucuların çoğunda bir de TNT patlamaları engellenmiştir. Factions serverlarını katleden bir şey de bu. Eskiden ben de denedim bu tip serverları. Hala ara sıra denerim. Ama ya 1 ya 2 gün devam eder bende bu servera girme isteği. Daha gerçek Factions zevkini alamayan insanlar Lapis denilen enchant malzemesine bir alışınca birdaha bırakamadılar. Umarım ileride gerçek factions serverları olur da ben de bir Türk serverında bir arkadaş ortamı kurup güzel güzel factions oynayabilirim ^_^