İlk Skript'im

PnowsMC

Beelzebub
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar çok saçma ve dandik olduğunu biliyorum ama yinede paylaşmak istedim işte benim ilk skriptim oyuna giriş ve çıkış mesajı:
Kod:
On Join:
    message "&l &5 %player%: Geldi beyler saklanın! "
On Quit:
    message "&5 &l %player%: Oh sonunda çıktı kurtulduk."

İyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
İlkte olsa böyle skriptler yapıp paylaşmayın. En azından bir loop falan kullanın yada options bilemedim variable. Öyle olursa ilkte olsa güzel bir skript olur. Ama tabi buda iyi :)

Hogwards

Marangoz
En iyi cevaplar
0
yahu yazdığım ilk skriptler hiç böyle değildi bir örnek vereyim

on right click with gold music disc:
cancel event
if {is.%player%} is "Ozan":
execute server command "/playsound records.13 %player%"

Beyler yanlız kodu çalmayalım :D

PnowsMC

Beelzebub
En iyi cevaplar
0
İlkte olsa böyle skriptler yapıp paylaşmayın. En azından bir loop falan kullanın yada options bilemedim variable. Öyle olursa ilkte olsa güzel bir skript olur. Ama tabi buda iyi :)
Ya nereden başliyacağımı hiç bilmiyorum nereye baksam neyi nasıl yapsam zaten bu komutu event sitesinden buldum kendim yaptım konu filan okumadım hiç karışık geliyo öyle bana öğretecek biri lazım

Hogwards

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ya nereden başliyacağımı hiç bilmiyorum nereye baksam neyi nasıl yapsam zaten bu komutu event sitesinden buldum kendim yaptım konu filan okumadım hiç karışık geliyo öyle bana öğretecek biri lazım
Yaz youtube'a Guandor diye ilk Çıkan kişiden Öğren skript derslerini kendisi 5 tane Role play serveri kurdu benim yazdığım skriptler gibi

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İlk yazdığım C++ kodunu sanki düz yazmışım gibi hatırlarım:

Kod:
#include <iostream>
int main()
{
    int x;
    std:: cout << "Merhaba C++";
    cin >> x;