Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Evladım hırsızlık değil ki bu yap bir şey demiyorum ama inkar etme -,-
Agreed.
Cidden ne yaptıysan söyle dostum.
Yaptığım tek şey plugini kodlamak.
Neden yapamıcağımı düşündüğünü veya çaldığımı düşündüğünü söyler misin ?
Pfff ne uğraşıyorum ne söylesem inanmazsınız :)

NOT: Pluginin kodlarını çalıp üstüne satıcak kadar özür dilerim biri değilim.
Başka NOT: Şimdi farkettim eski sürümleri dedin değil mi ? Eski sürümlerinde NoCheatPlus'un engellediği özellikler yoktu bile.KillAura gibi NoCheatPlus'un engellemediği özellikler vardı.

Son düzenleme:

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Yaptığım tek şey plugini kodlamak.
Neden yapamıcağımı düşündüğünü veya çaldığımı düşündüğünü söyler misin ?
Pfff ne uğraşıyorum ne söylesem inanmazsınız :)

NOT: Pluginin kodlarını çalıp üstüne satıcak kadar özür dilerim biri değilim.
Başka NOT: Şimdi farkettim eski sürümleri dedin değil mi ? Eski sürümlerinde NoCheatPlus'un engellediği özellikler yoktu bile.KillAura gibi NoCheatPlus'un engellemediği özellikler vardı.
Eski sürümlerde Anti Fly engelleyicinin falan tüm kodları NCP'nin ki ile aynıydı.

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam öyle bir kavgaya tartışmaya gerek yok ya, kullandıysa kendisi biliyordur zaten suç değil açık kaynaklı bir kodu kullanmak gene de işin %100 Own coded kısmını bozuyor ama. Şimdi araları bozmayalım Muhammed iyi dostumdur :D
Şaka amaçlı dedim zaten bu hayatta çin gibi olmak gerek her şeyi çalacaksın ve kendi eklemelerini yapıp piyasaya süreceksin birazda ucuza satsan tamamdır

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Hocam öyle bir kavgaya tartışmaya gerek yok ya, kullandıysa kendisi biliyordur zaten suç değil açık kaynaklı bir kodu kullanmak gene de işin %100 Own coded kısmını bozuyor ama. Şimdi araları bozmayalım Muhammed iyi dostumdur :D
Senin hala Fly'ın kodlamasının NoCheatPlus ile aynı dediğine inanmıyorum.
Çünkü böyle bir şey imkansız bütün gün boyunca fly engellemek için uğraşmıştım.
Acaba 2 tane NoCheatPlus açtında tıpatıp aynısı falan mı dedin :D

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Senin hala Fly'ın kodlamasının NoCheatPlus ile aynı dediğine inanmıyorum.
Çünkü böyle bir şey imkansız bütün gün boyunca fly engellemek için uğraşmıştım.
Acaba 2 tane NoCheatPlus açtında tıpatıp aynısı falan mı dedin :D
Vallahi şu an pek aklımda değil hani sınıf isminden kodların hepsine kadar aynıydı çoğu kısmı, tabi 4-5 ay geçmiştir ama kesinlikle aynı kısımları vardı.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Vallahi şu an pek aklımda değil hani sınıf isminden kodların hepsine kadar aynıydı çoğu kısmı, tabi 4-5 ay geçmiştir ama kesinlikle aynı kısımları vardı.
Sen o gün içmişmiydin ? :D
NoCheatPlus'taki şeyleri nasıl çalayım milyonlarca class var :D
Ve anladığıma göre benim Fly engellemem 1 class onunki sanırsam milyonlarca parçaya ayrılmış halde :D

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Sen o gün içmişmiydin ? :D
NoCheatPlus'taki şeyleri nasıl çalayım milyonlarca class var :D
Ve anladığıma göre benim Fly engellemem 1 class onunki sanırsam milyonlarca parçaya ayrılmış halde :D
Neyse Muhammed, karşımdaki sensen kendimi haklı çıkarmaya çalışmam eline sağlık diyeyim.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Neyse Muhammed, karşımdaki sensen kendimi haklı çıkarmaya çalışmam eline sağlık diyeyim.
Bekle eski sürümlerini bulmaya çalışıcam :D[DOUBLEPOST=1440359416,1440358656][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1440359680][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1440359736][/DOUBLEPOST]NoCheatPlus veya herhangi biryerden çalmış olsam araştırıp neden eski sürümlerini vereyim ?