Hangisi skript konusunda daha iyi ?

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında ilk başta skript yazanlara kötü gözle bakıyordum. Ne kadar kolay bir şey niye uğraşıyorlar diye. Ama sonrasında anladımki isteyen uğraşsın. Sonuçt skriptte bir şeyi yapmak içinde algoritma kurabilmek gerek. Sorunu parçalara ayırıp parça parça çözüm üretip sonra parçaları birleştirmek gibi şeyler uygulanabilir bir işi yaparken. Ve bu da sorun çözme yeteneği açısından pratik olur ve analitik düşünme denilen şeyi geliştirir. Yani bir programlama dili kadar etki etmez ama az da olsa etki eder.
Ama bir de şöyle düşün;
eventleri bukkite kaydetmeye, beklemeler için ayrı thread oluşturmaya falan gerek kalmıyor.
Bunlar da kontrolü azaltıyor. Az kontrol, algoritma ne kadar iyi olursa olsun zayıf program demek.
Bana göre sırf kolay yoldan algoritma öğrenmek için Skript yazmak tamamen israf ve vakit kaybı.
Sorana C++ derim ben. :p

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çoklu cevapları eklemeyi unutmak**[DOUBLEPOST=1440372989,1440372949][/DOUBLEPOST]
Bu iki kişiden hangisi daha iyi bilmem ama Türkiye'nin en iyisi Doğukan'dır.

İkisi de acemi, hiç biri iyi değil :(

Deniz Abi kuşkusuz hepinizden daha iyi

@guandor siz tanımazsınız :(

Türkiyedeki en iyi skript ci kimdir bilmem ama Türkiye de iyi C/C++ cılardan biri Kayhan abimizdir kesinlikle.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ne kadar büyük konuşabiliyorsunuz?
Şaşırdım Vallahi.
Türkiye'deki üstün zekalıları sayarken fen liselerinin mevcutlarını toplamak gibi yaptığınız.

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Dayı sende nasıl bir ego varmış; ben hala çözemedim. Adamlar burda switcherinmi mcplayerinmı daha iyi olduğunu tartışıyo. Sen neden her konuya balıklama atlayıp kendini gösterme çabasındasınki ?

Emin sana bisküvi yok,hiç mi gururun yok ?
Bıraktım diyorsun geri geliyorsun ?

Her ilgi isteyen forumu bırakıyor,evladım ananız babanız zamanında sevmedi mide forumu oyuncak ediyorsunuz ?
Damlarlar iki güne.
Haklıymışım demek ki ? Olum azıcık sözünüzün eri olun lan.

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ama bir de şöyle düşün;
eventleri bukkite kaydetmeye, beklemeler için ayrı thread oluşturmaya falan gerek kalmıyor.
Bunlar da kontrolü azaltıyor. Az kontrol, algoritma ne kadar iyi olursa olsun zayıf program demek.
Bana göre sırf kolay yoldan algoritma öğrenmek için Skript yazmak tamamen israf ve vakit kaybı.
Sorana C++ derim ben. :p
Burdaki olay programın zayıf olması vs. değil. algoritma programlama açısından önemlidir. Parça parça sorun çözme kullanılabilir skript denilen olayda. Yani burada yapılan programın performansı felan demiyorum ben. Skript tabii ki zayıf bir şey ama algoritma yeteneğine az da olsa katkısı olur çünkü kişinin pratik yapmasını sağlar.

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çoklu cevapları eklemeyi unutmak**[DOUBLEPOST=1440372989,1440372949][/DOUBLEPOST]

Ne kadar büyük konuşabiliyorsunuz?
Şaşırdım Vallahi.
Türkiye'deki üstün zekalıları sayarken fen liselerinin mevcutlarını toplamak gibi yaptığınız.
Dikkat edersen en iyi demedim türkiyedeki iyi C/C++ cılardan biri dedim. Bir sürü iyi C/C++ cı olduğunu düşünür isek, Kayhan Ayar'ın iyi listesine girmesi çok şaşırılacak bir durum değil. Kendisiyle konuşmuşluğum var ve çok bilgili bir insan C/C++ konusunda.[DOUBLEPOST=1440373625][/DOUBLEPOST]
"Reklam","Reklam++"
O sayfa da nasıl bir reklam olabilir anlamış değilim.