Türk Serverları Neden Böyle?

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
-__- Daha iyi bir şey gelecek.. Kendi aranızda organize olmanızı sağlayacak- iyi sunucuların öne çıkmasını sağlayacak sistemler konusunda sürekli ısrar ediyorum-__-

ana sayfadaki ankete Gruplar ve sunucu ödülleri gelsin yazarak davamıza katılabilirsiniz..

Eniyom

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Türkiyedeki Faction Normal Factionla Alakası Bile Yoktur Zaten Böyle Serverleri 10 Yaşındaki Vele tler açar Ve Kendilerini Bir Şey Sanarlar Normalde Faction Çok Eğlenceli Bir Şeydir Fakat Türk Vele d ler (Türkler Değil Türk Vele d ler) PVP'yi Batırdıkları Gibi Bunuda Batırdılar Hata Minecraftı Direk Batırdılar Demek Daha Doğru Çünkü: Topraktan Ev Yapıp Kendini Builder Sananlar, 2 Config Editleyip Kendini Devloper Sananlar (Not: Pluginer Vele dlerin Uydurmasıdır Gerçekte Öyle Bir Şey Yoktur Genelde JavaDev., Devloper, JavaAuthor Diye Geçer), Hack Veya Macro Hata İkisinide Açıp Kendini Pro Sananlar Daha UzataBilirim Fakat Burda Bitricem Yani Anlayacagınız Türkiyedeki Serverlerin %90 Vele dlerin Burdaki En Büyük Suç Nitrado Gibi Şirketlerde Bir Yaş Sınırı Getirmiyolar Vele d Gidiyor 15 Tl YE Sunucu alıyor Sonra İnternet Buldugu plugin Paketi Ve Mapleri Koyuyor Belki Biraz Editliyor Hata Hiç Editlemeyip Servere Girince Çıkan motd'De Bu Bölümü Essentialstan Editleye Bilirsiniz **********Plugin paketi Yazıyor Böyle Vele dler Aynı Zamanda MineCrafta Kan Olduguna İnanıp Minecraftı Gta Sanıyolar İşte BU Yüzden Minecraft Türkiyede Gelişmiyor Keşeke Minecrafta Yaş Sınırı Gelse +13 Veya +14 Olsa Yada Nitrado Gibi Şirketler Yaş Sınırı Getirse İyi Olur.

nightwalker96

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
insanmısın sen ?
senin baban ölsün o zaman babam şehit oldu de bende banane konuyla alakası yok diyeyim
Bu konuları bu şekilde baltalayıp başka yöne çekebileceğiniz anlamına gelmez. Burada bunun kavgasını istemediğimden bu konuşmanızın uzamasını istemiyorum. İnsanlıkla alakası yok. Bütün gün karşımızda zaten. Ordan kaçmak için internete girdiğimde senin bu yazını görmek zorunda değiliz. Şimdi ya kendi konunuzu açın ya da benim konumu terkedin

nightwalker96

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
inş başına gelir
son mesaj.
Umarım sizin başınıza gelemez bile.. Biz burada ne yapalım ha? Sabah haberlerde savaş terörist şehitler öğlen aynı akşam bir de sel eklendi daha kara bir gün oldu. Biz internete bunu konuşmaya girmiyoruz. Kendini dünyadan biraz daha koparmaktır oyun oynamak ve bu konuda konuşmak. Fark etmediniz ama bu site de bir oyunun türkiye forumu. Lütfen bu klavye siyasetçiliğinizi gidip daha haber alakalı bir yerde-kendini rahatlatmaya çalışanlarda uzakta- yapınız. İyi günler.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler o değil de Aleksis Çipras istifa etti, hükümeti toplayıp geri gelecekmiş, Euro Dolar paritesi conga yapacak gene.

FieldBird

Richie Rich
En iyi cevaplar
0
Pateyto çok güzeldi :D Ejderiyaya biniyodum sürekli spawna gidip
Ben uzun zamandır minecraft oynamıyordum. Bu gün foruma girip adam gibi bir server bulsaydım oynayacaktım ama lapissiz sunucu bulamadım. Keşke poteyto zamanında olsaydım ekip olarak sürekli gelirdik. Kaçırmışım işte :( Bildiğiniz güzel bir yabancı serverde toplansak hep beraber bir faction kursak hoş olabilir bence. Ben bilmiyorum güzel bir sunucu bilen varsa toplanalım.