Yeni | Bulduğum Şarkı

Zorin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tabi metal neden sevmiyorum kafamı agrıtıyor şarkının sözlerini anlayamıyorum gitar sesinden
gitar sesini bahane etmek hımmm :'(
bak sana bi' tane örnek vereyim, hala sözleri anlayamıyorsan şarkı dinlemeyi bırak arabesk falan dinle

bu da metal.

"metal"i de çok yanlış anlıyorsunuz kuyruk sokumuna bayrak direği girmiş gibi bağırmak değildir metal

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
gitar sesini bahane etmek hımmm :'(
bak sana bi' tane örnek vereyim, hala sözleri anlayamıyorsan şarkı dinlemeyi bırak arabesk falan dinle

bu da metal.

"metal"i de çok yanlış anlıyorsunuz kuyruk sokumuna bayrak direği girmiş gibi bağırmak değildir metal

Metalse metal. Azizim ön yargı bunlar, boşver biz müziğimizi dinleyelim.

Ben konularımın altında metali kabullendirmeye çalışıyordum forumda. İşe yaramadı, 1 kişiyi kurtarabildim. Şimdi de Fasl-ı Beyoğlu paylaşıyorum.

Zorin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Metalse metal. Azizim ön yargı bunlar, boşver biz müziğimizi dinleyelim.

Ben konularımın altında metali kabullendirmeye çalışıyordum forumda. İşe yaramadı, 1 kişiyi kurtarabildim. Şimdi de Fasl-ı Beyoğlu paylaşıyorum.
boşuna çabalıyorsun :'(

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
metalcore aşırı abartı gibi geliyor bana bkz:
kolay kolay sevilecek bir şey değil*

Ben dinlemiyorum zaten bir arkadaş daha var o paylaşıyor :D Metalcore'u Amerikalı dangozlar yapıyor. Amerikadan metal grubu ünlü olunca bütün dünyadaki metalı o sanıyor millet.

Finlandiya diye bir ülke var, Almanya var. Avrupalının metalcisi bile değişik. Araştırın biraz.

Ben Speed, Folk ve Enstürmental seviyorum.

Zorin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben dinlemiyorum zaten bir arkadaş daha var o paylaşıyor :D Metalcore'u Amerikalı dangozlar yapıyor. Amerikadan metal grubu ünlü olunca bütün dünyadaki metalı o sanıyor millet.

Finlandiya diye bir ülke var, Almanya var. Avrupalının metalcisi bile değişik. Araştırın biraz.

Ben Speed, Folk ve Enstürmental seviyorum.
mesela metallica'nın metalle o kadar çok alakası yok ama onu dinleyen metalci oluyor :'(
bana metal öner dediklerinde ya melodic, ya heavy, ya power ya da speedmetal öneriyorum en iyileri onlar