Şimdi ücretisz olsa daha hoş güzel olur fakat artık insanlık ölmuş herkes parasının peşinde neyse problem bu değil tek de olur ekipte olurNasıl bir şey yaptıracaksın, ekip mi arıyorsun yoksa tek kişi yeter mi bu tarz detayları yaz ücretli çalıştıracaksan
Ücretsiz mimari yapacak adam değil enayi arıyorsun sen kardeşimŞimdi ücretisz olsa daha hoş güzel olur fakat artık insanlık olmuş herkes parasının peşinde neyse problem bu değil tek de olur ekipte olur
Bence birine yardım etmek enayilik olarak görünmemeliÜcretsiz mimari yapacak adam değil enayi arıyorsun sen kardeşim
Bence birine yardım etmek enayilik olarak görünmemeli
Evet sen sunucu açıp vip paralarını alırken ismini bile unuttuğun insanlarım emeklerini kullanacaksınBence birine yardım etmek enayilik olarak görünmemeli
Eyer bana biri bir şey yaptıysa mutlaka karşılığını alır..Evet sen sunucu açıp vip paralarını alırken ismini bile unuttuğun insanlarım emeklerini kullanacaksın
Yardım Etmek ile Baştan Yaratmak Çok Farklı Şeyler Sen Çok Yanlış AnlamışsınBence birine yardım etmek enayilik olarak görünmemeli
Ayrıca karşılığını nasıl alacak, VIPlerden kazandığın parayı mı bölüşeceksin. Öyle bir şey yapmak yerine ücretlerini verip te yaptırabilirsin.Eyer bana biri bir şey yaptıysa mutlaka karşılığını alır..
Konu yanlış yerlere gidiyor...Yardım Etmek ile Baştan Yaratmak Çok Farklı Şeyler Sen Çok Yanlış Anlamışsın
Konuyu ilk açtığımda ekliydiBeyler adam direk bedava yapsın dememiş ki, 230 lira bütçesini de belirtmiş yukarıda. (Sonradan eklediyse bilemem) Sakin.