Lapis Sevmeyenler Yorum Yapabilir mi ?

BlackDia

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sana ozman öneri lapisli server ac 12 yas grubunu topla vip sat para kazan olay bittimi ? simdi kapatabılırsın <_<
benim olayım para kazanmak deilki ben arkadaşça eğlenebilceğimiz bir yer açmak para da ne var hemen buluncak şeyler[DOUBLEPOST=1440440318,1440440276][/DOUBLEPOST]
Tüm konuların lapis üzerine bence en mantıklısı lapis aç ama pluginlerle xp sini düşür daha az xp gelsin ve satarken düşük bir fiyata koy bu kadar basit.
parasıda azalcak

Shizz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Lapis'siz hiçbir sunucu ayakta kalmamıştır ya önceden Lapis vardır yada kaldırılmıştır yada Sonradan Lapis eklenmiştir EfsaneCraft'a bile Lapis eklendi.

PnowsMC

Beelzebub
En iyi cevaplar
0
Lapis'siz hiçbir sunucu ayakta kalmamıştır ya önceden Lapis vardır yada kaldırılmıştır yada Sonradan Lapis eklenmiştir EfsaneCraft'a bile Lapis eklendi.
Ben oyuna başladığımda hiç lapis filan yoktu.Sonra bir gün bir servera girdim lapis ve redstone vardı çok değişik geldi çok sevdim serverı sonra bıktım sıkıldım lapisli serverlardan.

Zorin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
aslında lapis kazıp onları büyük miktarlarda satıp p4 set dizip tpa tuzağı ile milleti kesmek eğlenceli
kabullenin bunu

Shizz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
aslında lapis kazıp onları büyük miktarlarda satıp p4 set dizip tpa tuzağı ile milleti kesmek eğlenceli
kabullenin bunu
Herkezin zevk'i ayrı ( erkekler,kızlar ) :)[DOUBLEPOST=1440442939,1440442896][/DOUBLEPOST]
Ben oyuna başladığımda hiç lapis filan yoktu.Sonra bir gün bir servera girdim lapis ve redstone vardı çok değişik geldi çok sevdim serverı sonra bıktım sıkıldım lapisli serverlardan.
Lapis'li olupta çok muhteşem çok eğlenceli sunucular var ama .

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Direk Faction sevmeyenler de lapis sevmeyenler alt grubuna giriyor mu yoksa başka yerden kayıt açtırmamız mı gerekiyor ?