ben 50 kişilik server aççam o dolsun arkadaş ortamı olsun mesela adam küfürmü ediyor 10 dk mute yicek zanediyor . ne şirin . basıcam 1 saati . kaç yaşında insanlarsınız neden küfür edesiniz kiyorum
açarsan tutmaz az var öle 70+ çeken (valla var 500 slotlu var)
benim serverim olsa küfüre göre basardım.anneye küfürmü?IPdan sınırsız banben 50 kişilik server aççam o dolsun arkadaş ortamı olsun mesela adam küfürmü ediyor 10 dk mute yicek zanediyor . ne şirin . basıcam 1 saati . kaç yaşında insanlarsınız neden küfür edesiniz ki
Git aç o zaman. böyle saçma sapan konular açmayı bırak.ben 50 kişilik server aççam o dolsun arkadaş ortamı olsun mesela adam küfürmü ediyor 10 dk mute yicek zanediyor . ne şirin . basıcam 1 saati . kaç yaşında insanlarsınız neden küfür edesiniz ki
+1benim serverim olsa küfüre göre basardım.anneye küfürmü?IPdan sınırsız ban![]()
karar vermek zor lapissiz isteyende var lapislide öle emir verirmiş gibi saygılı ol soru bu yazma bitsinGit aç o zaman. böyle saçma sapan konular açmayı bırak.
ben yeniyim kimin ne seveceğini bilemem . sizden öneri almak istiyorumNeden bu kadar sacma sorular acılıyor.. saysam 100 ulascak gıbı.
Tüm konuların lapis üzerine bence en mantıklısı lapis aç ama pluginlerle xp sini düşür daha az xp gelsin ve satarken düşük bir fiyata koy bu kadar basit.ben 50 kişilik server aççam o dolsun arkadaş ortamı olsun mesela adam küfürmü ediyor 10 dk mute yicek zanediyor . ne şirin . basıcam 1 saati . kaç yaşında insanlarsınız neden küfür edesiniz ki
Sana ozman öneri lapisli server ac 12 yas grubunu topla vip sat para kazan olay bittimi ? simdi kapatabılırsınben yeniyim kimin ne seveceğini bilemem . sizden öneri almak istiyorum