Ses ve Görsel Efekt Programı Sorularım

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar,
Umarım bana yardımcı olursunuz :)
Şimdi ben animasyonlarımda efekt,görsel seviyeler ve ses için Adobe AE
kullanıyorum.
Ancak yanlış bilmiyorsam AE'de sesleri ayarlama bölümünde dinleme yok
Sadece Renderdan sonra :/
Bu yüzden o ses kaymaları oluyor :(
Bana da bu yüzden ses efektlerini ayarlayabileceğim bir program lazım
Umarım açıklayabildim ^_^

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ses için Vegas Pro diyip klişenin dibine vurmak istiyorum. Çünkü ses dalgalarını çok net görebiliyorsun. Ekolayzer da uygulayabilirsin. Premiere de de vardır ama sadece ses için premiere öğrenmek sıkıntı bence. Vegas çok kolay öğreniliyor ve kolay kullanılıyor.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Ses için Vegas Pro diyip klişenin dibine vurmak istiyorum. Çünkü ses dalgalarını çok net görebiliyorsun. Ekolayzer da uygulayabilirsin. Premiere de de vardır ama sadece ses için premiere öğrenmek sıkıntı bence. Vegas çok kolay öğreniliyor ve kolay kullanılıyor.
Merak ettiğim bir şey de sony vegas da hazırda bulunan efektler basit işlerim için yeterli midir?

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merak ettiğim bir şey de sony vegas da hazırda bulunan efektler basit işlerim için yeterli midir?

Yeterlidir. Vignette eklersin. İstersen Chroma Keying yaparsın. (AE kadar olmasa da) Renk eğrileriyle oynarsın. Ses konusunda da aynı şekilde çok şey yapabilirsin ama ses konusu videodan daha hassasstır.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Yeterlidir. Vignette eklersin. İstersen Chroma Keying yaparsın. (AE kadar olmasa da) Renk eğrileriyle oynarsın. Ses konusunda da aynı şekilde çok şey yapabilirsin ama ses konusu videodan daha hassasstır.
Sıkıntı yok zaten ae de yaptığım kontrast azaltıp brighti arttırmak euheuh

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Tamam, rahat yaparsın. Ama eğer kendi sesinle bir şeyler yapacaksan yanında Audacity'yi de öneririm. İnsan sesi için çok yeterli olmuyor Vegas.
Yok genelde minecraft seslerini kullanıyorm olmadı bazen başka ses efektleri ses kullanmam zaten neden böyle diyorum animasyonlara türkçe seslendirmelere bakıyorm :(