Disguisecraft Plugin Yardım

BlackDia

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Disguisecraft pluginim çalışmıyor :( yardım edebilcek olan var mı ?
versionum 1.7x
acaba pluginin çalışması için başka plugindemi lazım

BlackDia

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben plugin sorduğumu hiç hatırlamıyorum link at bana :D ben skript sordum onuda yeni öğrendim sunucumda lapisi tabi sorcam çünkü bazılari istemiyor açıkcası bende istemiyorum senin buraya gelip saygısızlık yapmaya hakkın yok yorumlarını azalt dersin anlarım .[DOUBLEPOST=1440447075,1440447027][/DOUBLEPOST]he sunucu teması mı onunda linkini at bakam aklımdan bile geçmedi temasını asla sormadım bilmeden konuşmayalım[DOUBLEPOST=1440447108][/DOUBLEPOST]buraya plugin soruyorum kirletme

BlackDia

Marangoz
En iyi cevaplar
0
öncelikler herkesin fikrini almak istedidim lapis sevmeyen ve sevenlerin . ve skript sırdum onuda yeni öğrendim ve plugin sorduğumuda hatırlamıyorum ve sayfayı kirletme yeniden aççam yoksa konuyu yardım dedim saygısızlık deil

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
öncelikler herkesin fikrini almak istedidim lapis sevmeyen ve sevenlerin . ve skript sırdum onuda yeni öğrendim ve plugin sorduğumuda hatırlamıyorum ve sayfayı kirletme yeniden aççam yoksa konuyu yardım dedim saygısızlık deil
Saygısızlıktan bahseden oldu mu? sana yeter artık fikirlerini kendin üret kendi kendine çözüm bul diyorux

BlackDia

Marangoz
En iyi cevaplar
0
evet diyorsunuz kim diyormuş başka öğrenmek suçmu server nasıl daha güzel yapılır tabii ki fikir alarak sus bence

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak napıcaksın biliyonmu. Sunucuyu kapatıcaksın olay çözülcek, hata vermez %100 çözüm :)