Web Dersi 1 Bedava Hosting & Domain Alma

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bedavadan .com domaini veya benzeri domainlerle açmak olmadıkça işe yaramaz. Daha önce bunları, 000webhost ve benzeri siteleri kullanıyordum. Ama sonra düşündüm ev sunucusu olması daha iyi. Hem daha hızlı, bunlarla uğraşacağımıza.
gerçekten bedava .com veren birini bul gel bana da söyle ayrıdan herkesin ev sunucusu açıcak bilgisi yok farkındayım benimde evimde serverim var daha hızlı ama işte herkes açamaz

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bedavadan .com domaini veya benzeri domainlerle açmak olmadıkça işe yaramaz. Daha önce bunları, 000webhost ve benzeri siteleri kullanıyordum. Ama sonra düşündüm ev sunucusu olması daha iyi. Hem daha hızlı, bunlarla uğraşacağımıza.

Nasıl yani .com olmayınca site içeriğiyle domain füzyona girip karadelik mi oluşturuyor ?

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl yani .com olmayınca site içeriğiyle domain füzyona girip karadelik mi oluşturuyor ?
yoo sadece .com şekil amaçlı mesela ben .pw kullanıyorum .com dan çok seviyorum daha hoş duruyor berk.pw berk.com dan daha uyumlu tamam .com seo açısından daha iyi ama becerdikten sonra her domain seo yapılır

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
yoo sadece .com şekil amaçlı mesela ben .pw kullanıyorum .com dan çok seviyorum daha hoş duruyor berk.pw berk.com dan daha uyumlu tamam .com seo açısından daha iyi ama becerdikten sonra her domain seo yapılır

Tamamen şekil şukul yani. SEO olayını da katmayın arkadaş işin içine allah allah her şeyden para mı kazanıcaksınız illa. İçeriğiniz iyi olsun. Ürünleriniz iyi olsun.

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamamen şekil şukul yani. SEO olayını da katmayın arkadaş işin içine allah allah her şeyden para mı kazanıcaksınız illa. İçeriğiniz iyi olsun. Ürünleriniz iyi olsun.
Aynen çok doğru illa para verip harcayıp .com mu almak zorundasın

Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz daha açsana, anlamadım. Siteye çok yükleme yaparsak site 24 saatliğine gidiyomu ?
Aynen. 700-800 online falan olursa gidiyor. Bir de indirme linklerini de mediafire gibi dışardan vermezsen de problem. Eğer kullanıcı bantta 2 dakikadan fazla kapatırsa yine gidiyor 24 saatliğine.
Yani ama bu CPU aşımını yapmak öyle kolay değil.

BlueLight

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yararlı bir konu olmuş bazı arkadaşlar websitesine para vermeyi sevmez ama ben bunu önermem neden sitesi yavaş olur baya yavaşlar

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0