Bıktım şu Windows 10'dan.

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler,
windows 10 u yüklediğimden beri pc çöküyor 3 kez dayandım.Tekrar windows 10 format attım.Ama artık şiin suyu çıktı.İkide bir Kritik Hata diye bir şey alıyorum.Başlat menüsü ve cortana ile alakalı.Herneyse şu anda hata yok.Pcyi resleyince hata gelecek farkındayım.2-3 video çekmiştim yeni ntroyla renderlemiştim.Yükleyemedim pc gene boka gidecek.Rica etsem biri bana Windows 7 64-Bit iso link verebilirmi.Ben bulamadımda :( Onun dışında pc normalde 64 bit.Bize 32 bit geldi.İsoyu yazdırıp format atacağım.64-Bit kurulurmu sizce?
şu an pcye olan şey ise,internette youtubeye ilk en iyi videomu uploadlıyordum :C
Birden internet kapandı.Sonra masaüstünde simgelerin üstüne gelince arkaları siyah oldu.Lan noluyor dedim.Refresh attım masaüstü resmim gitti.C diskindeki programları kullanamaz oldum.Settingse fln giriş yapamıyorum :/

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
en iyisi mac os hep en iyisi
windows 1.0 kadar olmasada
bu arada atıcaksan en sağlamını at windows 1.0 at

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Win 7 candır.Ama neyse sorunu çözdüm.Restart atınca geçti :C Normalde hata veriyorduda :D

MertOrMErocks86

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben asla windows 10 taraftarı olmadım olmamda. Zaten iyi ki windows 10'a geçmemişim :) Ama senin için yapıcak bir şey yok galiba :(

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Windows 8'in kıymetini bilemediniz, yok metro var yok başlat menüsü yok yok şu yok bu, şimdi de yaşarsınız sorunları Windows 10'la. @LegendWH qnq sana demiyorum sen Windows 8'in kıymetini bildin .s.s