Oyun PCsi alacacağım.Önerileriniz varmı?

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seam gençlik,
Oyun pcsi alacağım.Önerilerinizi bekliyorum.Direk hazır alacağım.Toplama yapmayacağım.Eski pcmide satmayı planlıyorum.
Şuanki PC (satacağım)'nin özellikleri:
Windows 10 64-bit (Win 7 yapıp satacağım)
Nvidia GeForca 9600 GT
Intel (R) İ3 2Quad CPU Q8300 @2.50 GHz @2.50 GHz (4cpus)
Ram : 2
DirectX sürümü : 11.1
Sizce bu pcyi kaça satarım?
Bu pcyi sattıktan sonra yaz boyu çalışıp topladığım para 700-750 tl civarı.Bu pcyi satacağım.Üstüne 750 tl ekleceyeğim gerisini babam üstüne koyacak.Ona göre bir pc önerirseniz sevinirim.Ve eski pc kaça gider söylerseniz sevinirim.
Tag List:
@Zorin @Rayandu @BurnerTroll @KadirBerk @CrafterMan24 @zRedDragon @MertOrMErocks86 @Switcher @VeKalanKişiler
Subliminal Message : X35

Son düzenleme:

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir Tane Phoneix Al 10 Yıl Kullan Fiyatı Pahalı 4 Milyar Olmasa Hemen Alacağım Gelecek Seneye Kesin Alınacak Para Biriktiriyorum Pc 1 milyara Falan Gidebilir

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eski PC'yi kime satıcaksın ki ? , birde alırken sorar niçin satıyorsun sorunumu var diye.
Üstüne para eklemek için.Sahibinden.com gibi yerlere koyulabiliyor sanırım ._.[DOUBLEPOST=1440488265,1440488153][/DOUBLEPOST]
Sonda Yazmışım 1 Milyara Falan Gider 1 Yıl Daha Bekle Mükemmel Bir Pc Al 1.500 Birktirirsin Toplam 2.Milyar Falanda Yapabilirsiniz Üstüne Babanda Ekler Çok Mükemmel Bir Pc Alırsın High Ayarlarda Gta 5 i 100 150 fps Oynarsın
Bilmiyorum.Şuanki düşüncem bence iyi.

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eski PC'yi kime satıcaksın ki ? , birde alırken sorar niçin satıyorsun sorunumu var diye.

Bu bilgisayarlarda genel olarak öyle bir algı oluşuyor, bende satmayı düşünüyorum-sandy bridge zamanlarından kalma bilgisayar- ama nasıl satabilirim onu düşünüyorum... (Gerçi sadece anakart-işlemci ve kasayı satabilsem de olurda yeni iyidir iyi : P)

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu bilgisayarlarda genel olarak öyle bir algı oluşuyor, bende satmayı düşünüyorum-sandy bridge zamanlarından kalma bilgisayar- ama nasıl satabilirim onu düşünüyorum... (Gerçi sadece anakart-işlemci ve kasayı satabilsem de olurda yeni iyidir iyi : P)
Benim pc 4 yıllık.Ozamanların canavarıydı.Şimdi ise bir yaşlı adam T_T Ama alacaklar çıkıyor.Toplayıcı yada koleksiyon yapan adam bulursa benim ilanımı büyük ihtimal alır.Sizce kaça satayım bu pcyi?

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim pc 4 yıllık.Ozamanların canavarıydı.Şimdi ise bir yaşlı adam T_T Ama alacaklar çıkıyor.Toplayıcı yada koleksiyon yapan adam bulursa benim ilanımı büyük ihtimal alır.Sizce kaça satayım bu pcyi?

Kaça almıştın?
Ayrıca daha bulunmaz şeyler olduğunu düşünmüyorum, 3 yıl beklersen olur ama : P

MertOrMErocks86

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Windows 10 64-bit (Win 7 yapıp satacağım)" bunu duyduktan sonra fikrim değişti. bazı insanlar win10 dan memnun diil 7 ye geri dönmek istiyor. onlardan birini bulabilirsen bi 200 tl arttırabilirsin fiyayı :D[DOUBLEPOST=1440489814,1440489136][/DOUBLEPOST]yazım hatasını 10 dk sonra fark etmek. NEDEEEEENNN