İsmi aynı olucak sadece sudan gelirken stacklenmesini önlemek istiyorum hızlı gelsin diye.Skriptten her ne kadar anlamasamda eğer ismini değiştirirsen olma ihtimali var![]()
Tüm eşyalar için tek tek yapmamı mı istiyorsun ?1. linesini &0random yap stacklenmez.
skript ile her 10 saniyede bir elinde tutulan eşyaya 1. linesine &0 1 ile &0 9999999 arasında bir sayı yazdır.Tüm eşyalar için tek tek yapmamı mı istiyorsun ?
Yapabilir misin ? Skriptin S sini bile anlamam.skript ile her 10 saniyede bir elinde tutulan eşyaya 1. linesine &0 1 ile &0 9999999 arasında bir sayı yazdır.
Skript değilde essentials ile ayarlaya biliyosun.Yapabilir misin ? Skriptin S sini bile anlamam.
Nasıl oluyor söyleyebilir misin ? İlk defa duyuyorum ?Skript değilde essentials ile ayarlaya biliyosun.
Bir ara görmüştüm ama şimdi nerde gördümü hatırlamıyorum.Hatta bazı op prison sunucularında 200-300 stack var.Nasıl oluyor söyleyebilir misin ? İlk defa duyuyorum ?
Biri yardım etsinBir ara görmüştüm ama şimdi nerde gördümü hatırlamıyorum.Hatta bazı op prison sunucularında 200-300 stack var.
o olay java ile yapılıyorBir ara görmüştüm ama şimdi nerde gördümü hatırlamıyorum.Hatta bazı op prison sunucularında 200-300 stack var.
SonOyuncu'nun BedWarsında tek tek geliyor ?_?o olay java ile yapılıyor
sorununa gelirsek hayır bir çözümü yok