Web Dersi 1 Bedava Hosting & Domain Alma

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oldukça güzel ,yeni başlayanlar için ama minecraft sunucusu ile bağlantı kurup internetten kayıt türü mysql gerektiren konuları hostinger(ücretsiz sürüm) sağlamıyor yani uzaktan mysql desteği yok ,ayrıca forum falan kuracaklar için smtp girişide yasak hostinger'de.Konuya gelirsek video yalın ve güzel beğendim.

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oldukça güzel ,yeni başlayanlar için ama minecraft sunucusu ile bağlantı kurup internetten kayıt türü mysql gerektiren konuları hostinger(ücretsiz sürüm) sağlamıyor yani uzaktan mysql desteği yok ,ayrıca forum falan kuracaklar için smtp girişide yasak hostinger'de.Konuya gelirsek video yalın ve güzel beğendim.
farkındayım ben kullanıyorum küçük projelerim için bedava hosting sağlıyor benim pek beklentim yok bu konuda ama en kısa zamanda başka hosting ve domain alma sitelerinide tanıtcam

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Beyler yeni kullanıcı olduğumdan tel adres vs zorunlu kılıyor napıyım .-. freenomda

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bayağı dizaynı yaptım. İşler kısmı da bitti, bloglar ve Medya kısmı kaldı sadece, kolay blog modülü nasıl eklerim buraya berk ?