Kod istemiyor arkadaş eklenti istiyor*ItemDropEvent olması lazım
Elden mi atılmasın yoksa kırılınca mı düşmesin ?Arkadaşlar , ben belli itemlerin dusmemesini istiyorum . Nasil yapabilirim ?
Yap ver hadi benim işim var.Kod istemiyor arkadaş eklenti istiyor*
Senin gibilerin beynini çıkartıp çöpe atçaklar. Yardım istiyorsun adam iyilik olsun diye öneri söylüyor yap ver diyorsun. Gülüm yaşın kaç ? Yaptığın hareketler bak. Burada kimseye emir veremezsin. Kimsede senin için bir şey yapmaz !Yap ver hadi benim işim var.
Eventi söyledim zaten.
Skript harici yapilamaz mi ? Skript konusunda zayifim .Yalnız kardeş bir sorun var. Her yere düşen itemin materiyalini almamız gerek. Yani String olarak kabul edilmiyor. Eğer config olursa minecraft'taki tüm itemler için if yazmak lazım. Tabi şimdilik düşünebildiğim bu.
Elden atilmasin .Elden mi atılmasın yoksa kırılınca mı düşmesin ?
Skript mi? Ben zaten plugin ile deniyodumSkript harici yapilamaz mi ? Skript konusunda zayifim .
Elden atilmasin .
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dedigini anlamadim iste :sSkript mi? Ben zaten plugin ile deniyodum![]()
1. @GodofMilker eklenti yazıyor. Kendisi bunu seviyor zaten.Senin gibilerin beynini çıkartıp çöpe atçaklar. Yardım istiyorsun adam iyilik olsun diye öneri söylüyor yap ver diyorsun. Gülüm yaşın kaç ? Yaptığın hareketler bak. Burada kimseye emir veremezsin. Kimsede senin için bir şey yapmaz !
Aldırma canum1. @GodofMilker eklenti yazıyor. Kendisi bunu seviyor zaten.
2. Ben emir vermedim istek sundum.
3. Ben yardım istemedim ki? WTH
ID'sinden veya String olarak yazılmışından alınıyor, Material.getMaterial("");Yalnız kardeş bir sorun var. Her yere düşen itemin materiyalini almamız gerek. Yani String olarak kabul edilmiyor. Eğer config olursa minecraft'taki tüm itemler için if yazmak lazım. Tabi şimdilik düşünebildiğim bu.
Hocam benim kafa allak bullak oldu çok özür dilerim. Konuyu sen açtın emir veriyorsun sandım1. @GodofMilker eklenti yazıyor. Kendisi bunu seviyor zaten.
2. Ben emir vermedim istek sundum.
3. Ben yardım istemedim ki? WTH
Id'nin işe yaradığını ben de biliyorum. Ancak deprecated olduğu için "is it up to date?" gibi bir hata veriyor. Çalışıyor tabii ki ama insanlar kullanmak istemiyor. Ben de yazdığımın boşa gitmesini istemiyorum.[DOUBLEPOST=1440628047,1440627842][/DOUBLEPOST]Aldırma canum
Yapmayı da planlamıyorum hazırı vardır boşa uğraşmam
ID'sinden veya String olarak yazılmışından alınıyor, Material.getMaterial("");
String olanını denemedim ancak ID işe yarıyor*
Bu arada elden atılmasın derken, yani item elden çıkmasın mı yoksa çıkınca kayıp mı olsun?Skript harici yapilamaz mi ? Skript konusunda zayifim .
Elden atilmasin .
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi