Bu nasıl bi mob !?

HangOverTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herkese merhbaa arkadaşlar. Dün minecraft 1.9'un "15w35b" Snapshot'ında survival oynuyodum. Madendeyken karşıma resimdeki yaratık çıktı. Ben minecart ile geçerken bi anda fark ettim beni kovalıyodu. Bi yere kadar kovaladı sonra aramıza duvar girdiği için göremedim. Envanteri boşalttım geri döndüm. Ama döndüğümde yoktu. Bu daha önceden varmıydı yoksa oyuna yeni eklenicek bi yaratıkmı ? biraz araştırdım ama bu şeyle alakalı bir şey bulamadım. Bilen birisi yorumda açıklayabilirse sevinirim. Teşekkürler.

Resmi büyütüp bakabilirseniz daha rahat görebilirsiniz belki. Minecart ile yanından geçtim ve ancak bu kadar net alabildim ScrenShot'ı.

HangOverTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Belki zombie ile başka bi şeyin texturesi karışmıştır
evet bu durumu göz önünde bulundurdum ve snapshot ın tüm texturelarına baktım her dosyaya teker teker. Buna benzer bir şey bulamadım yani senin dediğin ihtimal var normalde fakat daha çok şöyle tarif ediyim sana bu mobu. Zombi çocuk villager ın kafaının bi kısmının creeper olduğunu ve üstünde de madenci elbisesi olduğunu gördüm. yani o kadar da tesadüf olucağını sanmam.
Hatta eğer yakından ve dikkatli bakarsan üstünde bi madenci tulumu gibi bir şeyin olduğunu görebilirsin.

Nigganetwork

Play.NiggaNetwork.Net !
En iyi cevaplar
0
Küçük zombilerde kıyafetli spawn olabiliyo ve aynı zamanda villager zombie kıyafeti olabilir