Düzeltilmiş kod, bir hata çıkacağını düşünmüyorum (sizin istediğinize göre):
Kod:
on break of cobblestone:
clear drops
give 1 cobblestone to player
- Choose which blocks will drop directly into player's inventory (you can use white- or black-list kind of filter)
- pluginin sayfasında yazdıgı gibi : istedigin blokları seçebilirisn.. istersen hepsi istersen 1-2 tanesi sana kalmış.
silahlı paketimi izinsiz kullanmıştın 1.5 sene önce.. sana o nedenle hoşgörülü davranmıyorum -__- davranmak zorunda değilim .

skript = 40 50 bin satırlık plugin = yüzlerce gereksiz işlem= Programlama mantığına göre 500 - 1000 satırlık plugin kullanman sana işlemciden tasarruf sağlar.. skript işlemciyi fazlasıyla tüketen bir plugindir.. herkese söyledigimi tekrar yazıyorum.. varsa plugin .. b planı olarak skript ..
rahat ol -__- eşi görülmemiş konseptte skyblock geliyor.. malesef 10 sunucu birden hazırladığımdan kışa kadar sürecek tamamlanması

tüm oyunlar eşsiz - benzersiz.. bunu yapan kör oldu dedirtecek türden..
Katılmıyorum. Skript de bir plugin. Pluginin çalışma şekli senin yazdığın şeylere göre değişiyor.
Örnek verirsek, "1075" rakamı yazıldığında birsürü işlem yapan bir plugin olabilir, 1075 rakamı yazıldığında ise sadece 1 işlem yapan plugin olabilir.
Bu skript de senin yazdığın kodlara göre işlem yapar. Yani doğru yazılmış kodlarda lag olmayacaktır ancak bazı kodlarda tabii lag oluşturacaktır.
Başka bir örnek ise, worldeditde 1 milyon bloğu aynı anda silmek olacaktır. Bu işlem skript plugininde de yapılabilir. Ancak işlem sayısı fazla olduğundan dolayı her iki pluginde de lag olacaktır.
Ayrıca skript kullanılmasının bir nedeni ise, yapılan şeyin diğer şeylere kolay bir şekilde bağlanılabilir olması.
(Tekrardan) Ayrıca bunu yazmanızı doğru bulmuyorum. Bu forumda skript kategorisi var ise, pluginin kullanılması serbest olmalıdır. Başka bir plugine yönlendirmek yerine, yardım etmeniz gerektiğini düşünüyorum. Veya skriptden nefret ediyorsanız skript kategorisine bir daha girmeyin.