ben konuyu yazdım tamam dedim konunuz açıldı yazızı çıkmadı sayfayı yeniledim bide tamam dedim paylaşmışım bilmiyordumBir konudan neden iki tane açıyorsun ?
Ayrıca git The Walking Dead izle.Dizidir,film değil.
baseketball
benim adım khan izlemiştim[DOUBLEPOST=1440579768,1440579732][/DOUBLEPOST]Aamir Khan'ın filmlerini izleyebilirsin.
teşekkür ederim ama flim istiyordum[DOUBLEPOST=1440579814][/DOUBLEPOST]Bunlar dizi;
Forever
Merlin (Eskiden vardı)
Person of İnterest
Doctor Who
bunları sevebilirsin, ben seviyorum açıkçası.
Game Of Thrones'da çok ayıp şeyler var ailem görürse ben wefatLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
arkaadaşın böyle şeyler izleyeceğini sanmıyorum
@Anjo_TR kardeş sen Walking Dead'e başla yada Spartacus izle, Game Of Thrones'da var.. Teen Wolf vb.vb.
Film olaraksa Warm Bodies, Upside Down ilgi çekici filmlerdi. Hiç biri olmadı git bebekte üç beş tur at kendine gelirsin![]()
Ciddi misin"Aman tanrım!" diye bir film var onu da izleyebilirsin. Benim üzerime kurgulanmış bir film var adı "I ** Legend" onu da izleyebilirsin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
arkaadaşın böyle şeyler izleyeceğini sanmıyorum
@Anjo_TR kardeş sen Walking Dead'e başla yada Spartacus izle, Game Of Thrones'da var.. Teen Wolf vb.vb.
Film olaraksa Warm Bodies, Upside Down ilgi çekici filmlerdi. Hiç biri olmadı git bebekte üç beş tur at kendine gelirsin![]()
çok sağolun önerileriniz içintamam sen sanmayıver.. Ama 22 yaşındayım ve bu bizim devrin orjinal filmlerindendir.
.. 98 yapımı konusuda kendine has güldüren kendini izleten bir film. Başlık sahibi kendisi karar verebilir.
VCD kiraladığımız dönemlerde gülmekten altıma sıçtırtan bir filmdir..
Ayrıca Prestij - Yıldız Savaşları 1-2-3 - 47 Ronin - John wick(kaç adam öldürdü say ) - Cesur Yürek- fury - üniversite hazırlık döneminde 3 idiots -Kill Bill 1. filmi
Bir kısmı nostalji - Bir kısmıda güncel ve yeni filmlerden..
iyi seyirler.