PLAY****ACRAFT.ORG > Her güzel şeyin sonu...

Sizce server Nasıl?

• İnanılmaz

• Harika

• Güzel

• İdare eder

• Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Doğru Sölüyorsun Ama LegendCraft Senin Serverından Daha Fazla Oyuncu Aldığı İçin %100 LegendCraftdan çalmışlardır dedim :D Kusura bakma ama pluginler güzel :D
Aslında betacraft emeğiyle vs daha iyisini hakediyor. Sunucu düzenli lagsız bir server. Her ne kadar 20 gb ramin nitradoda israf olduğunu düşünsemde bence güzel bir server. Emek verilmiş bir server en azından, lapisli bile olsa kendilerini her zaman geliştiren bir yönetim ekibi var. Böyle yorumlar gördükçe sadece yönetim ekibine üzülüyorum sizlerle uğraştığı için. İnşallah dahada uzun açık kalır. Saygılar

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğru Sölüyorsun Ama LegendCraft Senin Serverından Daha Fazla Oyuncu Aldığı İçin %100 LegendCraftdan çalmışlardır dedim :D Kusura bakma ama pluginler güzel :D
Teşekkür ederim :)[DOUBLEPOST=1440185352,1440185008][/DOUBLEPOST]
Aslında betacraft emeğiyle vs daha iyisini hakediyor. Sunucu düzenli lagsız bir server. Her ne kadar 20 gb ramin nitradoda israf olduğunu düşünsemde bence güzel bir server. Emek verilmiş bir server en azından, lapisli bile olsa kendilerini her zaman geliştiren bir yönetim ekibi var. Böyle yorumlar gördükçe sadece yönetim ekibine üzülüyorum sizlerle uğraştığı için. İnşallah dahada uzun açık kalır. Saygılar

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorumun için teşekkür ederim Kemal bencede 20 GB gereksiz yakında değiştireceğim fakat şu an kendi bilgisayarımda olmadığım için fazla ilgilenemiyorum en kısa sürede düzelicektir! :D[DOUBLEPOST=1440185381][/DOUBLEPOST]
ben serverda eskiden bilgili tagı vermiştiniz ve paralar ve hcestler resetlendimi ?
Herhangi bir resetlenme, sıfırlanma söz konusu değil.[DOUBLEPOST=1440185828][/DOUBLEPOST]Betacraft 7. Aydır açık bizi bu zamana kadar destekleyen herkese teşekkürler![DOUBLEPOST=1440249548][/DOUBLEPOST]Konu Güncellendi +

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz kardeş sunucuyuz kardeşm :) Kalleş degil .
Sen varya ADAMSIN ulan siz olmasanız biz ne yapıcaz :D[DOUBLEPOST=1440329783,1440259663][/DOUBLEPOST]Sunucu Aktiftir +[DOUBLEPOST=1440368544][/DOUBLEPOST]Konu Baştan Aşşağı Güncellendi! +
Betacraft Destek Sistemi Eklendi!

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adresine girerek canlı destek veya ticket gönderebilirsiniz.
[DOUBLEPOST=1440489885][/DOUBLEPOST]Sunucu Aktiftir! +[DOUBLEPOST=1440581124][/DOUBLEPOST]Sunucu Aktifitr! +

Son düzenleme:

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim ^^[DOUBLEPOST=1440588565,1440588438][/DOUBLEPOST]Sussuzluk sistemi eklendi!
Serverda artık acıkmak gibi susamakta var!
Sussuzluğunza bakmak için /susuzluk yazmanız gerekli
Susuzluğunuz %50 nin altına düşünüce uyarı vermeye başlar
%0 da Ölürsünüz!

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
Teşekkür ederim ^^[DOUBLEPOST=1440588565,1440588438][/DOUBLEPOST]Sussuzluk sistemi eklendi!
Serverda artık acıkmak gibi susamakta var!
Sussuzluğunza bakmak için /susuzluk yazmanız gerekli
Susuzluğunuz %50 nin altına düşünüce uyarı vermeye başlar
%0 da Ölürsünüz!
Susuzluğu nasıl giderilebilir?

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşşekkürler uzaylı :)
Önemli değil beyefendi ^^[DOUBLEPOST=1440670021,1440599067][/DOUBLEPOST]Sunucu Aktif +[DOUBLEPOST=1440749854][/DOUBLEPOST]Sunucu Aktif +[DOUBLEPOST=1440767214][/DOUBLEPOST]

Lapis kırarak kredi kazanabilirsiniz nasıl mı?
100.000 adet lapis kırdığınızda 1Kredi kazanmış olacaksınız
Bu kredileri /magaza yazıp harcayabilirsiniz.
Mağazdan ister vip ister oyun parası istersenizde kit alabilirsiniz
Ne kadar lapis kazdığınıza bakmak için /sayaç yazmanız yeterli.
[DOUBLEPOST=1440773506][/DOUBLEPOST]Parayı veren düdüğü çalar devri bitti tek yapman gereken servere girip lapis kazmak 100Bin adet lapis kazınca 1 adet krediye sahip olucaksın 10 kredi biriktir ve vip al![DOUBLEPOST=1440801044][/DOUBLEPOST]SkyBlock serverimiz tamamen hazırlandı!
Cumartesi günü aktif olacaktır detaylı açıklama forum konusunda yapılacaktır!

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
FURKAN ATLI ATMİN SİZİ LAPİSE BAĞIMLI YAPMAYA ÇALIŞIYOR BU OYUNLARA GELMEYİN ;(

Sent from my iPhone using Tapatalk

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
FURKAN ATLI ATMİN SİZİ LAPİSE BAĞIMLI YAPMAYA ÇALIŞIYOR BU OYUNLARA GELMEYİN ;(

Sent from my iPhone using Tapatalk
Gram alakası bile yok istserm bunu farklı bir şey de yapabilirdim fakat artık para veren kral olmasın diye bu sistemi yaptım. Üzüyosun beni dostum :([DOUBLEPOST=1440833784,1440833770][/DOUBLEPOST]
Sw Kaliteli Gibi Duruyor Bakmak Gerek
Teşekkür ederim

CloudMC

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
serveriniz çok güzel güzel pluginler kullanmışsınız baya emek vermişsiniz fakat ben size tecrübeli olduğumdan dolayı ilerde doğacak sorunları söylemek istiyorum 1serverinizde lag makinesi koruması yok oyuncular serverinizde lag makinesi yaparak çökertebilir. 2 rütbe sistemi çok büyük şekilde serveri zorlar düşüncek olursan servere her bi oyuncuya bir kronumetre açılıyomuş gibi düşünün 100 oyuncu olsa 100 tane kronometre çalışacak ve saycak bu da servere lag yapar amacım uyarmak isterseniz dikkate almayabilirsiniz