GlideSlot 1.0 - Slot Limitinizi Sınırlamayın!

Procon1337

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nitrado ile görüştüm yasak dediler fakat anlamadığım bir ksımı var Sözleşme vb. bir şey imzalamıyoruz nitradodan sunucu alırken yani öyle bir yetkileri yok.
Anlayamadım ben bu olayı arkadaş.

HIFZI

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyler ben nitrado da denedim olmuyor boşuna denemeyin ayrıca nitrado da almayın çok pahalı axitrde de deniyecem onda olabilir

Procon1337

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostlar nitrado sunucunuzu silerse falan hakkınızı arayın.
Sözleşmesiz satıyoruz diyorlardı bir ara.

ronaldo31

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Lütfen bir daha böyle davranma iyi forumlar.
Tamamen katılıyorum nitradoda böyle bir şey yasak oldugunu zannetmiyorum ve bilişim suçlarında açık kullanmak suçtur para veya hapis cezasına çarptırılırsınız gibi bi ibarede yok bu tamamen nitrado ekibinin kendi uydurdugu yalanlardan biri zaten böyle bir açık var ise ve kullanılmasını istemiyorsa kapatmak zorunda ayrıca nitrado bunu kullanan serverlara tavizde gösteriyor hand survival sunucusu birçok kez kullandı ama nitrado sadece uyarmakla yetindi
İFTİRA ATMA ADAMLARI KISKANMAKTAN BAŞKA YAPTIGIN İŞ YOK.

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi Yanlış Anlaşılan bir şey Var Diyelim Ki Biz x Sunucusuyuz y de Başka Sunucu Sen y ninkini Kullanmış Olmazsın Bu Slot Ram Gibi bir şey Deyilki
Nitradodan Alırsın 4 Kişilik 4 gb ram Batihosta Para Kasarsın Batihosta Geçersin :D
Nitradodan Sunucu Alırkene Herhangi Bir Sözleşme İmzalamadıgınız İçin Siz Bunu Kullanırkene Farkedilmezseniz Sıkıntı Çıkmaz
Ama Nitrado Sizin Sunucuya Gelirde Taba Basarsa Yandınız :D

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi Yanlış Anlaşılan bir şey Var Diyelim Ki Biz x Sunucusuyuz y de Başka Sunucu Sen y ninkini Kullanmış Olmazsın Bu Slot Ram Gibi bir şey Deyilki
Nitradodan Alırsın 4 Kişilik 4 gb ram Batihosta Para Kasarsın Batihosta Geçersin :D
Nitradodan Sunucu Alırkene Herhangi Bir Sözleşme İmzalamadıgınız İçin Siz Bunu Kullanırkene Farkedilmezseniz Sıkıntı Çıkmaz
Ama Nitrado Sizin Sunucuya Gelirde Taba Basarsa Yandınız :D
Nitrado'nun sunucudaki oyuncu sayısı öğrenmek için sunucuya katılıp TAB'a basmasına gerek yok. Bir sunucu listesi vardır illaki orada yazar.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Glide slot, ben bunun ismine gereksiz ve gereksiz demek istiyorum. Nitrado gibi hostinglerde slotunuzu birkaç kişi geçer bunu görürler ve insiyatiflerine göre göz yumarlar ama devam ederse kaparlar.

ByDrooqqeR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Neredeyse her sunucu Essentials eklentilerini ve GroupManager'i kullanıyor. Onlara ayrıyetten bir plugin daha yapmışsınız. Sizin plugininize gerek kalmadan tek bir yetki ile de bu pluginin işlevini görebilecek permler zaten mevcut.

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında bu plugini Ekonomi plugininin içine sığdırcan.
Assassin GlideSlot olacak :D
1 yıllık sunucum var o yüzden denemeyeceğim bide kapatırlarsa hesabımı tamdan b*ku yerim.

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
6 sayfa yorumdan sonra bu eklentiyi yeni görüyorum ne kör insanmışım :D

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu hortlatılacak bir konu değilki Eklenti konusu.
Herkes yorumunu yazabilir.