Minecraft Hakkında Az Bilinenler -

CMPedro

MONSTER
En iyi cevaplar
0
> Minecraft Hakkında Az Bilinenler

> Eğer açlık barınız böyleyse pişmiş et yemekten çekinmeyin. Çünkü sizin göremediğiniz 4 gizli açlık barı daha vardır. Bunlara Ghost Eat Bar Denir. Yediğiniz ekstra yemekler Ghost Barda Depolanır.

> Minecraft ismini oyunun yapımcısı Notch'a bir takipçisi önermiştir. Fakat oyun ilk çıktığında, yani alpha versiyonunda Cave Game ismiyle çıkmıştı.

> Creeper, oyuna domuz eklenirken oluşan bir kod hatasıyla oluşmuştur. Notch, Bu Domuz Creeper karışımı canlıyı yeşile boyayarak oyuna ekledi.

> Minecraft'ın flatworld dünyasının sonuna varmak için tam 820 saat yürümek gerek.

> Minecraft için tek kuruş reklam harcaması yapılmadı, oyun birinden birine bir şekilde yayıldı.

> Ender incisi ile atış yaptığımızda ölmek, hepimizin başına gelmiştir. Bu sorun, oyundaki bir kodlama hatası ile gerçekleşmiştir. Işınlanma, endermana ait bir özelliktir. Zaten ender inciside enderman dan düşer. Eğer boyu endermandan kısa veya uzun biri bu itemi kullanırsa, oyundaki kod hatası gereğiyle blokların içine ışınlanırız. Buda canımızın gitmesine neden olur.

> Endermanlar sudan korkarlar, su, onlar için ölüm demektir. Bu yüzden evinizin dışını su ile kaplarsanız endermanlardan kurtulmuş olursunuz :)

ALINTIDIR

CMPedro

MONSTER
En iyi cevaplar
0
Noldu Neden Kardeşim ?[DOUBLEPOST=1440595402,1440595390][/DOUBLEPOST]Belki Bilmeyen Kardeşlerimiz Vardır ?

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sırf ben 4 tane az bilinenler konusu gördüm. Uç uca eklesek açanları Dünya'dan Güneş'e 4 sefer gidip geliriz.

Yukarıdaki arama bölümünü babalarının hayrına koymamışlar heralde di mi ?

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
> Eğer açlık barınız böyleyse(nasıl ? xd) pişmiş et yemekten çekinmeyin. Çünkü sizin göremediğiniz 4 gizli açlık barı daha vardır. Bunlara Ghost Eat Bar Denir. Yediğiniz ekstra yemekler Ghost Barda Depolanır.

fail

CMPedro

MONSTER
En iyi cevaplar
0

Aradım Bu İsimli 2 Tane Konu Var ?[DOUBLEPOST=1440595754,1440595692][/DOUBLEPOST]
> Eğer açlık barınız böyleyse(nasıl ? xd) pişmiş et yemekten çekinmeyin. Çünkü sizin göremediğiniz 4 gizli açlık barı daha vardır. Bunlara Ghost Eat Bar Denir. Yediğiniz ekstra yemekler Ghost Barda Depolanır.

fail
Alıntı Diyom Ya :)

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bonus

Çok iyi arayamamışsın.

Ve alıntıladığın yer de nereden alıntıladıysa yanlış alıntılamış, 1 tane gizli açlık barı var onun adı da Saturation. Normal açlığı geçemez. Onun mekaniği de var da burası yeri değil.

CMPedro

MONSTER
En iyi cevaplar
0
Benim Konum Adıyla 1 Tane Çıktı Benle Aynı Ad Ve Ordakilerden İlkini Açtım Video Kardeş Yazmamış Bile Direk Video ?[DOUBLEPOST=1440596240,1440596038][/DOUBLEPOST]

Bonus

Çok iyi arayamamışsın.

Ve alıntıladığın yer de nereden alıntıladıysa yanlış alıntılamış, 1 tane gizli açlık barı var onun adı da Saturation. Normal açlığı geçemez. Onun mekaniği de var da burası yeri değil.
EE Kardeş Ben Yazmadım Dediğim Gibi Alıntı Kardeşim Beni Eleştirmeyi Bırak[DOUBLEPOST=1440596345][/DOUBLEPOST]Ya Kardeşim Tamam Yanlışlarımı Söyleyin Birdahaki Konularımda Daha Düzgün Olmaya Çalışıyım . !

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim Konum Adıyla 1 Tane Çıktı Benle Aynı Ad Ve Ordakilerden İlkini Açtım Video Kardeş Yazmamış Bile Direk Video ?[DOUBLEPOST=1440596240,1440596038][/DOUBLEPOST]
EE Kardeş Ben Yazmadım Dediğim Gibi Alıntı Kardeşim Beni Eleştirmeyi Bırak

Tamam eleştirmedim. Üstüne alınmana güldüm akabinde. Yanlış bilgiyi araştırmadan paylaşmana da güldüm. Eleştiriye kızmana da güldüm. Komik bir insan vesselam. Bundan başka bir şey yazmayacağım. Kirletmeyelim konuyu.