Site Builder Projesi[Siz Adını Koyun]

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
birçok kişinin isteği üzerine zyro gibi bir sistem yapmamı istenmişti. Ben de bunun için güzel bir projeye başladım.
Daha adı belli değil ve logosu yok adını siz koyun(öneride bulunun ona göre koyucam :D)

Resimler:

Not sitede birçok dil dosyası var en düzgün çalışanı ing diğerleri hemen hemen çeviri son olarak tam olmasada türkçe yama da var

@Tzadiqel @KRHN @RedFail @Jordyvoss @Mr_TeneKe @umut_ @GodofMilker @Chickenborg @ErenBeyazkurt @Kaan697 @GodofMilker @Sarper170 @RRayperZ @CoffeeBeat @Switcher @TrollMiav @I_LOVE_HARVEYS @Bartuzen @Helter @MhaWTHoR @JakSocket @DeathLightt @DeathLight @MrYaman @Hsbas @xUmutAuthors @UFKYN @InnocentBunny @Ercan @LımonBerk @Hsbas @tekno 51 @TheRedstoneEngineer @umut_

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
hll olsn ne diyim ben daha domain bile alamadım tel no vs yüzünden tel var ama yazmam ya da üşeniyorm

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dünyanın en iyi online site builderi bu sene Mahmut seçildi :D asdasd bence olmaz :D

Güzel yorumlarınız İçin teşekkürler

Ben gene serbest çağrışımları sıralıyorum

Liman
Limon
Keman
Memati
Sancak
Kanca
İskorpit (Teknelerde küreklerin takıldığı çivi)(Zehirli bir balık)- Bunun logosu balığın kendisi olabilir.
Jellyfish - Bununki de aynı olabilir
Hamsi
Kalamar
Katamaran
Kadıköy
Vapur

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki gene ne zaman gerçek olur bu olay ? Benim çok büyük bir projem var, o yüzden kısa sürede kolay kullanılabilir bir sitebuilder lazım. Seninkini kullanmak isterim.