DDos Dan once yükledigim video :3

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İzledim izledim güzel olmuş devam :D(ali,fatma,ayşe)
Sağol ama begenip begenmediklerini sormustum -_- (:3)[DOUBLEPOST=1440623226,1440621491][/DOUBLEPOST]@NemesisX takmadı neyse -_- Videoyu beğenen (beğenmeyenler -_-) , izleyen (izlemeyenler) ve abone olan (olmayanlar -_-) hepinize teşekkür ediyorum , iyi geceler diliyorum .:p

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Çekmememi istediğiniz oyun var mı?" demişsin. Umarım söylememe gerek yoktur (bkz: pp).

[DOUBLEPOST=1440624475,1440624164][/DOUBLEPOST]Yalnız video 4:3 botunda sanırım, bir o kötü olmuş.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
"Çekmememi istediğiniz oyun var mı?" demişsin. Umarım söylememe gerek yoktur (bkz: pp).

[DOUBLEPOST=1440624475,1440624164][/DOUBLEPOST]Yalnız video 4:3 botunda sanırım, bir o kötü olmuş.
4:3 ? bilmiyorum onun ne oldugunu :([DOUBLEPOST=1440626471][/DOUBLEPOST]
Söyleseydin bakardım canım :)[DOUBLEPOST=1440628146][/DOUBLEPOST]@Forumİmamı buyrun bakin videoma bi dua okuyun :/

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hemen etiketleyeyim birde video hakkında düsüncelerini alayım :(
Video Çok Hojtir Ama Tam Ekran Olsa Daha güzel olir. Birde bu oyun klavye ve mouse ilede oynanabiliyormu ?.

Video güzel Ama Ddos derken neyden kastettiğini anlamadım ?videodan sonra ddos saldırısmı uedin yoksa ddos saldırısımı yaptın ?

Yemek Yapmaya Çalışıyor.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Video Çok Hojtir Ama Tam Ekran Olsa Daha güzel olir. Birde bu oyun klavye ve mouse ilede oynanabiliyormu ?.

Video güzel Ama Ddos derken neyden kastettiğini anlamadım ?videodan sonra ddos saldırısmı uedin yoksa ddos saldırısımı yaptın ?

Yemek Yapmaya Çalışıyor.
tam ekran olayını hala çözemedim bende tam ekran gözüküyor ? :/ videoyu yükledim 5 dakika sonra internet yavasladı bütün türkiyenin saldırı varmıs o iste :/ mause degilde klavyeyi kendine göre ayarlayabiliyorsun ama sıkıntılı :/[DOUBLEPOST=1440630473,1440630387][/DOUBLEPOST]
tam ekran olayını hala çözemedim bende tam ekran gözüküyor ? :/ videoyu yükledim 5 dakika sonra internet yavasladı bütün türkiyenin saldırı varmıs o iste :/ mause degilde klavyeyi kendine göre ayarlayabiliyorsun ama sıkıntılı :/
Simdi farkettim :/ bakayim bi neyi yanlıs yapmısım .

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tam ekran olayını hala çözemedim bende tam ekran gözüküyor ? :/ videoyu yükledim 5 dakika sonra internet yavasladı bütün türkiyenin saldırı varmıs o iste :/ mause degilde klavyeyi kendine göre ayarlayabiliyorsun ama sıkıntılı :/[DOUBLEPOST=1440630473,1440630387][/DOUBLEPOST]
Simdi farkettim :/ bakayim bi neyi yanlıs yapmısım .
Oyunu bilgisayarda tam ekran oynuyorsun değilmi ?

Yemek Yapmaya Çalışıyor.