Yakalandım :koş:Kayra sen varya sen![]()
Archeage ile ilgi yorumunu da gördüm :ölüm:Yakalandım :koş:
Sen video yu izle ve begenip begenmediklerini söyle sonra tartışırızArcheage ile ilgi yorumunu da gördüm :ölüm:
İzledim izledim güzel olmuş devamSen video yu izle ve begenip begenmediklerini söyle sonra tartışırız![]()
Sağol ama begenip begenmediklerini sormustumİzledim izledim güzel olmuş devam(ali,fatma,ayşe)
EditlemiştimSağol ama begenip begenmediklerini sormustum(:3)[DOUBLEPOST=1440623226,1440621491][/DOUBLEPOST]@NemesisX takmadı neyse
Videoyu beğenen (beğenmeyenler
) , izleyen (izlemeyenler) ve abone olan (olmayanlar
) hepinize teşekkür ediyorum , iyi geceler diliyorum .
![]()
4:3 ? bilmiyorum onun ne oldugunu"Çekmememi istediğiniz oyun var mı?" demişsin. Umarım söylememe gerek yoktur (bkz: pp).
[DOUBLEPOST=1440624475,1440624164][/DOUBLEPOST]Yalnız video 4:3 botunda sanırım, bir o kötü olmuş.![]()
Söyleseydin bakardım canımEditlemiştim![]()
Hemen etiketleyeyim birde video hakkında düsüncelerini alayımBen yoyüm ama etiketde
Yemek Yapmaya Çalışıyor.
Video Çok Hojtir Ama Tam Ekran Olsa Daha güzel olir. Birde bu oyun klavye ve mouse ilede oynanabiliyormu ?.Hemen etiketleyeyim birde video hakkında düsüncelerini alayım![]()
tam ekran olayını hala çözemedim bende tam ekran gözüküyor ? :/ videoyu yükledim 5 dakika sonra internet yavasladı bütün türkiyenin saldırı varmıs o iste :/ mause degilde klavyeyi kendine göre ayarlayabiliyorsun ama sıkıntılı :/[DOUBLEPOST=1440630473,1440630387][/DOUBLEPOST]Video Çok Hojtir Ama Tam Ekran Olsa Daha güzel olir. Birde bu oyun klavye ve mouse ilede oynanabiliyormu ?.
Video güzel Ama Ddos derken neyden kastettiğini anlamadım ?videodan sonra ddos saldırısmı uedin yoksa ddos saldırısımı yaptın ?
Yemek Yapmaya Çalışıyor.
Simdi farkettim :/ bakayim bi neyi yanlıs yapmısım .tam ekran olayını hala çözemedim bende tam ekran gözüküyor ? :/ videoyu yükledim 5 dakika sonra internet yavasladı bütün türkiyenin saldırı varmıs o iste :/ mause degilde klavyeyi kendine göre ayarlayabiliyorsun ama sıkıntılı :/
Oyunu bilgisayarda tam ekran oynuyorsun değilmi ?tam ekran olayını hala çözemedim bende tam ekran gözüküyor ? :/ videoyu yükledim 5 dakika sonra internet yavasladı bütün türkiyenin saldırı varmıs o iste :/ mause degilde klavyeyi kendine göre ayarlayabiliyorsun ama sıkıntılı :/[DOUBLEPOST=1440630473,1440630387][/DOUBLEPOST]
Simdi farkettim :/ bakayim bi neyi yanlıs yapmısım .