Myjn - Small Medieval Village *Arishtad

Arishtad

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Myjn
Small Medieval Village

Merhaba küp severler! Ben Arishtad. Forumu uzun süredir takip ediyordum. Gerek buradan gördüklerim, gerek akademide öğrendiklerim ve gerek de tutorial videolarından gördüklerim ile çok profesyonel olmasam da böyle bir şey ortaya çıkardım. Bir köy bile denemez çok küçük. Ama evlerden sonra ilham bittiği için kuleyi bile zor yaptım denilebilir.
Köyde bulunanlar;
Kule, iki ev, bir tarla ve bir pazar.
Çok uzatmadan resimler;

Sık Sorulabilecek Sorular
-Bu köy bile değil neredeyse, niye buna saçma bir isim koydun ki?
Ben her ne kadar gereksiz olsa da çoğu şeyime isim veririm. Genelde saçma olduğu için buda öyle görünebilir.

-Sabahın köründe niye konu açtın be adam?
Son 1 haftadır uyku düzenim bozulduğu için geceleri sabaha kadar uyumayıp saat sabah 7-8 olunca uyuyup akşam kalktığım için.

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birlikte Çalışırsak Çok Hoş Olur Map Projemiz Var Bize Yardım Eder misin ? Buildlerin Çok Güzel 10/10 Bana Göre Bize de Medieval Öğretirsin Belki O_O

Newhnee

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evin çatısına biraz eğim verip daha az odun kullanabilirsin ama gerçekten güzel olmuş.

Arishtad

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Çok güzel yapıyorsun bence iskeleti olabilecek en iyi şekilde şu an
Şu odunların ortası görünen yerleri trapdoorla kapatman rahatsız ediyor
Bir de çatılara eğim yaptın mı tamamdır
Kule de çatısıyla orantısız olmuş gibi
Odunların ortası bulunan yerler ben buradayım diye sırıttığı için koydum. Onun dışında değerli yorumların için teşekkür ederim.

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Evlerin Çatısının en üstte uçlarındaki merdivenleri aşşağı değilde yukarı doğru yapsan daha hoş görünebilir sebebi ise evlerin çatısı alttan yukarı doğru giderek sivrileşmesi yani tam olarak çatı yukarı doğru giderken sen aşşağı çekmişsin geri kalan her şey çok güzel