Gta açılmasın istiyorum

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
o zaman sağlık bakanlığına molotof at yada git kardeşimi öldür en basit çözüm bu hele 4 5 yaşındaysa bittin sen. Korkunçlu karının adını GTA V yap basınca anneeeeağ diye bağırsın
ya sen şükret kardeşin yok. Hiç işe yaramıyorlar ölsün istiyon hep her zırta pırta ağlıyorannem bana kızıyor böbreğine tekme attım diye ağladı ya

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ya sen şükret kardeşin yok. Hiç işe yaramıyorlar ölsün istiyon hep her zırta pırta ağlıyorannem bana kızıyor böbreğine tekme attım diye ağladı ya
ya gazozuna ilaç at kafası iyi olsun sonra gözlerini oy diyecemde sen korkarsın, her saatbaşı kardeşim olmadığına şükrederim

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

MehmetEG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar kardeşim pcde gta var diye sürekli pc bakıyor. Bana şöyle bir şey lazım, Pc de gtaya 2 click ysapınca oyun açılmayacak yetersiz cpu fln yazacak. Ve bu hata mesajını istedğim zaman ekleyip kaldırabilicem. Yada şöyle birşeyde olur bana bir tane program atarsınız rpogrramın simgesi ve adı gta v ile aynı olur açınca gene cpu yetersiz yada benzeri bir o hata verir. Kardşimde buna kanar gta oynamaz. Acil lazıma rkadaşlar :(
bence bosver programı cak iki tane agzina al bunla oyna diye :cool:

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi