Uzerinde calistigim bikac sey var tesekkür ederim yorum icin :-)Kisa zmnda ynisini bekliyoruzz
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uzerinde calistigim bikac sey var tesekkür ederim yorum icin :-)Kisa zmnda ynisini bekliyoruzz
Evet faction spawnı olabilirne güzel faction spawnı olur bundan ama hala satmadınız bana
Golgumbaz cami değil mi ?Neyin ismini adi baslikta yaziyor zaten ayica cami degil
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
onun zannettiği bizim süleymaniye felan gibi camiiler bu o tarz bi camii değil onu kastetmiştim anlatım hatam olduGolgumbaz cami değil mi ?
Evet, genede sonda 1 tane bıraktımShaders ne kadar fark ettiriyor değil mi?![]()
Sader olmadan daha guzel oluyor silShaders ne kadar fark ettiriyor değil mi?![]()
teneke istedigi icin koydum uzgunum kaldiramamSader olmadan daha guzel oluyor sil
Aynı renkler olmamasını istemiştim genede teşekkür ederim4 Köşedeki Kulelerin Çatısını Girişteki Kuleler Gibi Açık Mavi Yünlerle Yapabilirdin ama gayet başarılı olmuş
Artık Tzadikel im premium oldum çünküBu Build Team'den büyük beklentilerim var benim(Ayrıca k mi q mi karar ver -.-)
PqiArtık Tzadikel im premium oldum çünküBu arada Fergus takımından ayrıldım.Yapıyı kişisel olarak eleştirirseniz sevinirim
![]()
Siz derken bana kişisel olarak mı söyledin afndafdnafdn anlama özürlüsüyümPqi(Aslında sizden de büyük beklentilerim var hani
)