ORJİNAL MİNECRAFT İSTEYENLER BURAYA !!!

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bildiğiniz gibi çoğumuz Minecraft'ı korsan oynuyoruz. Bu nedenle istediğimiz gibi skin değiştirip istediğimiz gibi multiplayer oynayamıyoruz. Ve premium'a 55 tl vermek fuzuli geliyor. Bir site var bunun çözümü olan. Bu siteye üye olup siteye sizin referans linkinizden 9 kişi getirirseniz size Premium Minecraft kodu veriyor. VE ARTIK PREMİUMSUNUZ !!!
Bu benim referans linkim. Burdan üye olup sizde 9 kişi getirirseniz sizde Premium Üyelik sahibi olursunuz. İsteyenler bu konunun altına linkini atabilir. İyi günler.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

oğuzhan12345

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
tek kelime sölüyorum minecraft ı yapan emek sarfetmiş sen ise bu konuyu açarak minecraft a basbaya hilekarlık yapıyorsun nese korsan al oynada bu yaptığın çok kötü ve kabül edilemez bir şey

TLG

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Ben Korsan Oynuyorum Minecraft'ı Online , Skin Falan Değiştire Biliyorum Arkadaşlar
Facebook Adresim İsteyen Olursa Bana Ulaşsın

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tek kelime sölüyorum minecraft ı yapan emek sarfetmiş sen ise bu konuyu açarak minecraft a basbaya hilekarlık yapıyorsun nese korsan al oynada bu yaptığın çok kötü ve kabül edilemez bir şey
naapmışım ben ? tek korsan oynayan benmiyim ? ne hilekarlığı yapmışım ? bi açıklamasını yap bakayım.

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Korsan Oynuyorum Minecraft'ı Online , Skin Falan Değiştire Biliyorum Arkadaşlar
Facebook Adresim İsteyen Olursa Bana Ulaşsın
mineshafter kullanarak değiştiriyorsan o skini sadece sen ve mineshafter kullananlar görebilir. jar'dan değiştiriyorsan sadece sen görebilirsin. online oynamak içinde hamachi lazım. premium minecraft olursan daha çok özellik var. bunu bildiğini umuyorum. reklam yapma ayrıca.

wolcanus

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hala inananlar varmı varsa kanıtla olsa bile emek hırsızlığına göz yumucakmısın adam korsanını çıkarabilirsiniz demiş tamam ozaman yerinde dursana adam gibi madem premium almak istemiyon çakma oynada böyle sitelere girip emek hırsızlığ yapma terbiyesiz

BrssCall

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraftı Yapan Adam Emek Vermiş Mojang Felan Adamın Geliri Bu Fakat Sen Şu Anda Adamın Ekmek Parasını Yiyosun Ve Ben Oyunu gittim Satın Aldım Bütün Satın Alanların Haklarını Yiyorsun

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftı Yapan Adam Emek Vermiş Mojang Felan Adamın Geliri Bu Fakat Sen Şu Anda Adamın Ekmek Parasını Yiyosun Ve Ben Oyunu gittim Satın Aldım Bütün Satın Alanların Haklarını Yiyorsun
ne hakkını yemesi ya ? premium üyelik almanın bugunu hackinimi bulmuşum ? alacak durumum olsa alırım heralde. bu siteye mojang bedava vermiyor heralde. kimsenin hakkını yediğim yok benim