gece 12 olsun intikam sitesine yazarım sıkıntı etmeKira adını defterine yazmadan bu konuyu kaldırmalısın dostum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Aynen ben dedim bu anime ne böyle Death Note`nin ilk bölümünü izledim bu ne dedim ya (hala inanamıyorum ne izlediğime çok çocukçaydı yanımda biri olsa dalga geçerdi benle) anime hipnotize etmiş arkadasları ne izlediklerinin farkında değiller.Ancak ve ancak kimse kimsenin zevkine karışamaz ama biz karışmıyoruz sadece uyariyoruz.forum anime forumu oldu olm bune ya![]()
anime her yaşa hitap ediyor kardeşim[DOUBLEPOST=1440746960,1440746929][/DOUBLEPOST]Aynen ben dedim bu anime ne böyle Death Note`nin ilk bölümünü izledim bu ne dedim ya (hala inanamıyorum ne izlediğime çok çocukçaydı yanımda biri olsa dalga geçerdi benle) anime hipnotize etmiş arkadasları ne izlediklerinin farkında değiller.Ancak ve ancak kimse kimsenin zevkine karışamaz ama biz karışmıyoruz sadece uyariyoruz.
sen çok yanlış gelmişin :sülo:adventure time
Her yaşa hitap etmiyor her yaşı hipnotize ediyor.anime her yaşa hitap ediyor kardeşim[DOUBLEPOST=1440746960,1440746929][/DOUBLEPOST]
sen çok yanlış gelmişin :sülo:
Anlıyorum kardeşim Anlıyorum hı hı doğru söylüyorsunHer yaşa hitap etmiyor her yaşı hipnotize ediyor.
İşte size animecinin haline bir örnek...Anlıyorum kardeşim Anlıyorum hı hı doğru söylüyorsun
anime is my lifeeeeeeeee <3Anlıyorum kardeşim Anlıyorum hı hı doğru söylüyorsun
vay tebrik ediyorum seni :hih:anime is my lifeeeeeeeee <3![]()
Kardeşim artık senin için çok geç gifin bile uzak doğu tarafından.Hastamız öldü beyler.Fazla uğraşmayalım.vay tebrik ediyorum seni :hih:
Kardeşim artık senin için çok geç gifin bile uzak doğu tarafından.Hastamız öldü beyler.Fazla uğraşmayalım.
hahahaha bu ne laHiç uğraşma...
Anime avcımız Frank bu arkadaşlar için şarkı yazdı
Weeaboo...
(bkz; Uzak doğu kültürlerine aşık olmuş tipler)
Konnichiwa Senpai, Please notice me,
I watch Asian cartoons, I'm a weeaboo,
I live in my mom's house. I'm like thirty two,
I collect swords and throwing stars, yes I'm a weeaboo,
Sticks and Stones may break my bones,
But I will always be one step ahead of you,
'Cause I read the manga,
(You're such a fucking pleb, are you even even japanese bro)
I haven't showered in like sixteen weeks,
All my friends and peers are ashamed of me,
'Cause all'O'sudden, I think I'm japanese
Yes I'm a weeaboo x4
A filthy weeaboo (snorts Naruto is SO Over-rated)
A dirty weeaboo (You wanna see my katana collection)
A fucking weeaboo (I'm learning Japanese on Rosetta stone)
A disgusting weeaboo (So I'm like basically Japanese now)
i sit at my computer desk, and argue with teenagers on the internet,
about atheism, and how japan is superior to other countries,
i learned a bit of japanese,
so now i'm qualified to be a part of their community
so i made my avatar a kawaii waifu
yes im a weeaboo x8
死ねカスぶん殴るぞ