Telefondan anlayanlar bi göz atsın

DarkDraxill

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim tavsiyem çok yakında çıkacak olan sony xperia z5 dünyanın en iyi telefonu olacak her iddasına varım. çok özellikli telefon ama fiyatı ne olr bilmem :o

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Zenfone 2'nin 2.3 luk modelini tavsiye ederim.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ulan evladım biraz kaba olacakta enayi misiniz ?
1700 liradan bahsediyoruz.Bin Yedi Yüz Lira.
Az paraymış gibi 18cm'lik kutuya veriyorsunuz birde bunu.
Bir insan sömürülmek için bu kadar mı can atar ?
Babanız(yada siz) banka müdürü felan değilse niye kendinizi sıkıştırıyorsunuz ?
Merak etme ben teknosada da çalıştım.Milleti casper bilgisayarlarla kazıklamıyorum diye de işten atıldım.
Tecrübe konuşuyor,5 ay sonra bazuka atan telefonlar çıkacak ve gene bir 1700 lira vereceksiniz.Beş ayda bir 1700 lira vermek sence mantıklı mı ?
Sence de biraz sömürülüyormuş tavrı yok mu ?
Bilgisayar programcısıyız biz,istersek o android telefona öyle tasarımlar,öyle geçiş animasyonları koyarız ki 21.yüzyılın en destansı telefonunu bile yazarız.
Ama neden yazmıyoruz sence ?
Ucundan ucundan yazıp,yeni özelliklere göz boyayıp her 5 ayda bir kaç milyon tane hırtoyu kazıklamak varken neden yazalım ki :)

Insanların sizi sömürmesine izin vermeyin.Al bir tane dokunmatik çok abartılı olmayan kameraya sahip,kıç bölgene adam gibi sığacak bir telefon.Kullan seneler boyunca düşme bu tuzağa.
Dediğim gibi 'yüyüyosa töhnösadaüklere süyle' diyip atara geleceğine bi gözünü aç be birader.
Haklısın. Ben telefon alırsam en az 3-4 belki 5 yıl kullanırım. İnsanslar kazıklanmayı, firmalarsa kazıklamayı seviyor. 32 bit yetmemeye başladığında eğer direk 128 bite geçselerdi, boşu boşun o kadar 64 bit bilgisayar satmaz, direk 128 satarlardı. Ama ne oluyor bu şekilde? Adam gidiyor, önce 64 alıyor, yetmeyince 128. Yani iki kere alıyor yani 2 kat daha fazla kazanıyor.
Ben yine söylüyorum, ZenFone 2 öneriyorum. Isınma ilk çıktığında biraz vardı, o da azdı zaten, hemen sonra yayınlanan güncellemeyle çözüldü. Babamda ZenFone 6 var, ayda en az 1 kere sistem güncellemesi, haftada 2-3 kez sistem uygulaması güncellemesi geliyor. Samsung'da? 2 yılda bir güncelleme geliyor. Çünkü Samsung o kadar çok model çıkartıyor ki, sadece birkaçına güncelleme çıkartıyor. Bir kaç güne ben de ZenFone 2 alacağım. Hem Asus, hem de canavar gibi telefon.
Apple, Nokia, Samsung. Bu üçüne bulaşma yeter zaten.