İnternet

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar internetim akk yedi :(. Benim merak ettiğim şu, bütün internet hızını sadece bir programa verebilir miyiz? Mesela 300kb/sn hıza sahibim 150kb/sn diye 2 programa ayırmayıp X'e 300kb/sn verecek Y ise bundan mahrum kalacak. Bu yapılabilir mi?

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilmiyorum. Torrent değil de internetten indiriyosan IDM'nin öyle bi özelliği olabilir. Eğer torrent ise akk ya takılmadan torrent kullanılabilir. MTU'yu araştır biraz. Yalnız, MTU değiştirirsen yalnızca torrent kullanabilirsin, düzeltene kadar internette gezinemezsin. MTU'nun yasallığından da şüpheliyim belirteyim ki.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilmiyorum. Torrent değil de internetten indiriyosan IDM'nin öyle bi özelliği olabilir. Eğer torrent ise akk ya takılmadan torrent kullanılabilir. MTU'yu araştır biraz. Yalnız, MTU değiştirirsen yalnızca torrent kullanabilirsin, düzeltene kadar internette gezinemezsin. MTU'nun yasallığından da şüpheliyim belirteyim ki.
İşim dosya indirmek değil. Video izliyorum ama çok fazla donuyor, haliyle bir yerden sonra sinirimi bozuyor. Bunun için sordum.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşim dosya indirmek değil. Video izliyorum ama çok fazla donuyor, haliyle bir yerden sonra sinirimi bozuyor. Bunun için sordum.
O zaman, çözünürlüğü düşürebilirsin. Yani sorunun bi cevabı vardır elbet ama ben bilmiyorum.
İnternet yiyen her şeyi kapat, diğer tüm sekmeleri de kapat. Yani bu şekilde çoğunluğunu videoya verirsin.
Bir de önyüklemesi varsa ideoyu açıp hemen durdur, azıcık bekle, video yüklenir, sonra takılmadan izleyebilirsin.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman, çözünürlüğü düşürebilirsin. Yani sorunun bi cevabı vardır elbet ama ben bilmiyorum.
İnternet yiyen her şeyi kapat, diğer tüm sekmeleri de kapat. Yani bu şekilde çoğunluğunu videoya verirsin.
Bir de önyüklemesi varsa ideoyu açıp hemen durdur, azıcık bekle, video yüklenir, sonra takılmadan izleyebilirsin.
Twitch :( ve low'da. :(

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İDM ile videoyu izlemeden önce indir. Bir de bilgisayarın eski ise k-lite mega codec pack kurmadan 1080p video izleyemezsin.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi