Adil Kullanım Kotası noktasını kota yapmış :/Akk ne ?
İşim dosya indirmek değil. Video izliyorum ama çok fazla donuyor, haliyle bir yerden sonra sinirimi bozuyor. Bunun için sordum.Bilmiyorum. Torrent değil de internetten indiriyosan IDM'nin öyle bi özelliği olabilir. Eğer torrent ise akk ya takılmadan torrent kullanılabilir. MTU'yu araştır biraz. Yalnız, MTU değiştirirsen yalnızca torrent kullanabilirsin, düzeltene kadar internette gezinemezsin. MTU'nun yasallığından da şüpheliyim belirteyim ki.
O zaman, çözünürlüğü düşürebilirsin. Yani sorunun bi cevabı vardır elbet ama ben bilmiyorum.İşim dosya indirmek değil. Video izliyorum ama çok fazla donuyor, haliyle bir yerden sonra sinirimi bozuyor. Bunun için sordum.
TwitchO zaman, çözünürlüğü düşürebilirsin. Yani sorunun bi cevabı vardır elbet ama ben bilmiyorum.
İnternet yiyen her şeyi kapat, diğer tüm sekmeleri de kapat. Yani bu şekilde çoğunluğunu videoya verirsin.
Bir de önyüklemesi varsa ideoyu açıp hemen durdur, azıcık bekle, video yüklenir, sonra takılmadan izleyebilirsin.
Ahahah yarıldım yamodemi ters çevir.
Yarıldıysan nasıl yazıyosn bbAhahah yarıldım ya![]()
Adam twitch'den canlı yayın için istemiş nası indirsinİDM ile videoyu izlemeden önce indir. Bir de bilgisayarın eski ise k-lite mega codec pack kurmadan 1080p video izleyemezsin.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi