- En iyi cevaplar
- 7
Eşya görünmeme hatası düzelebilir belki ancak diğer hatayla ilgili bir şey diyemem. (Çünkü son satırı okumaya üşendi.Peki güncelleme yapmayı denesem çalışır mı ? başka biri daha bu şekilde hata alıyordu .. sabah konuşmuştuk
Eşya görünmeme hatası düzelebilir belki ancak diğer hatayla ilgili bir şey diyemem. (Çünkü son satırı okumaya üşendi.Peki güncelleme yapmayı denesem çalışır mı ? başka biri daha bu şekilde hata alıyordu .. sabah konuşmuştuk
Bir değişme söz konusu olmadı ne yazıkki ..Kod:command /komutkullan <player> <text>: executable by: console trigger: execute arg-1 command "/%arg-1%
Bundan sonra menünün sonuna "/komutkullan %player% /sethome(<--Bu Değişebilir)" eklemelisin.
Bir değişme söz konusu olmadı ne yazıkki ..
format slot 6 of player with 1 wheat named "&e&lSS" to close then run "/komutkullan %player% /qwe"
Yaptım skript error vermedi lakin hiçbir işlem yapmıyor .. dümdüz kapatıyor hiçbir hata da vermiyor ..
command /komutkullan <player> <text>:
executable by: console
trigger:
execute player command "/%arg 2%"
to close then run "/komutkullan %player% qwe" olarak deneyin. qwe yazısının başına / koymuşsunuz.Bir değişme söz konusu olmadı ne yazıkki ..
format slot 6 of player with 1 wheat named "&e&lSS" to close then run "/komutkullan %player% /qwe"
Yaptım skript error vermedi lakin hiçbir işlem yapmıyor .. dümdüz kapatıyor hiçbir hata da vermiyor ..
command /komutkullan <player> <text>:
trigger:
execute player command "/%arg 2%"
Farketmemişimto close then run "/komutkullan %player% qwe" olarak deneyin. qwe yazısının başına / koymuşsunuz.
ctrl+f basarak şu kodu arayın ve silin.FarketmemişimOldu bu sefer de bu komut sadece konsol tarafından kullanılabilir diyor .. komutkullan bir işe yaramadı ..
ozaman zaten amacımdan sapmış olurum skripte gerek kalmaz ki ..ctrl+f basarak şu kodu arayın ve silin.
Şöyle bir sistem geliştirilebilinir:ozaman zaten amacımdan sapmış olurum skripte gerek kalmaz ki ..
bak benim isteğim adamlar şu chest içindeki itemlerin kodları var ya onları yazamasınlar .. bunu istiyorum mesela adam kendisi /qwe yazamayacak ama o zümrüt bloğuna tıklayıp chesti acınca içindeki iteme tıklayınca qwe komutunu kullanabilecek otomatik ..
Hiçbir şeyi okumadım. Chest Açtıktan Sonra , wait 3 tick ekle yani ;Mesela bak şunu inceledim benim yapmaya çalıştığımı o yapınca olmuş demekki ;
https://forum.gamer.com.tr/konu/skript-yetenek-menuesue-options-v1-0.272816/
@Switcher selamlar![]()
open chest with 1 row named "Chest" to player
wait 3 tick
format slot ...
to close then run [make player execute command "deneme"]
şu make player olmadı da yapmayı sonunda başardım sizin konunuzu inceleyerek teşekkürler <3Hiçbir şeyi okumadım. Chest Açtıktan Sonra , wait 3 tick ekle yani ;
Diğer Sorun İse Böyle Olmalı ;Kod:open chest with 1 row named "Chest" to player wait 3 tick format slot ...
Kod:to close then run [make player execute command "deneme"]