Server İsim Önerisi

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
HoleMC

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanki biraz yaklastın kulağa hosgelmeye basladı aslında Bungeecord sistemi düşündüm RPG VE Ekonomi faction olacak ve yakında söz ettiricek zaten. Lapis olmycak Tarım vb ön planda olucak kazialani diye warp yapıcam orda olucak taş vb madenler fln işte çok güzel olucak bide bu sadece faction kısmı RPG Yİde metin 2 ye benzeticem ...

TrRolLing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sanki biraz yaklastın kulağa hosgelmeye basladı aslında Bungeecord sistemi düşündüm RPG VE Ekonomi faction olacak ve yakında söz ettiricek zaten. Lapis olmycak Tarım vb ön planda olucak kazialani diye warp yapıcam orda olucak taş vb madenler fln işte çok güzel olucak bide bu sadece faction kısmı RPG Yİde metin 2 ye benzeticem ...
Ya baska ad bulamadım ama sunucu guzel gibi gozukuyo insallah acilir.

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya baska ad bulamadım ama sunucu guzel gibi gozukuyo insallah acilir.

Açılıcak Fırtına Gibi geliyoruz yeni yetkililer bilgili kişiler arıyoruz bakalım fikirlerimizi yansıtırsak çok güzel olacak
Site Bile yaptırtıyorum Anında Destek,Forum Kısmı vb birde Abimi ikna edersem 3pay ortaklıgı alıcam adamlar vip falan alırken beklemesin diye Mobil liralarını oyun parasına çevirebilecekler :)[DOUBLEPOST=1440964501,1440964409][/DOUBLEPOST]Oyun Parası dediğim Gerçek para Yani :D /money kısmı değil :)