1.Si herkes gibi olmayacak Lapis falan olmayacaksende herkes gibi faction kur![]()
kardeşim millet kolay serveri seviyor lapisli server aç1.Si herkes gibi olmayacak Lapis falan olmayacak
2.si Oyuncularında fikri önemli
3.sü Ekonomi Factions diye belirttim pahalı hayat olarak da adlandırabiliriz tarım vb ön planda olucak falan 1.8.8 sürümü ile gerçekten güzel bir oyun keyfi için düşüncelerimi güçlendirerek daha iyi projeler kurmak istiyorum![]()
Lapissiz server diye inleyen kardeşlerimi de duydum ayrıca hayatta hersey kolay değildir her serverde lapisli olucak diye birsey yokkardeşim millet kolay serveri seviyor lapisli server aç
lapissiz server istiyen kişiler kolay server istiyenlerden fazla olamazLapissiz server diye inleyen kardeşlerimi de duydum ayrıca hayatta hersey kolay değildir her serverde lapisli olucak diye birsey yok![]()
Sana bi ip vereyim gir ve faction kısmındaki kullanıcı sayısını görlapissiz server istiyen kişiler kolay server istiyenlerden fazla olamaz
yabancı server mi?Sana bi ip vereyim gir ve faction kısmındaki kullanıcı sayısını görmc.nomercymc.com
![]()
Değil Türkyabancı server mi?
türk !yabancı server mi?
hayrettürk !
Türkler Çıldırmıs olmalı !!hayret